Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.018
- 101.245
- 5.238
Genç transferlerin gelip, dedelerin gittiği bir transfer sezonu bekliyorum.Yangin tayfanin onursal uyesi olmak icin gunleri sayiyorum ustadim. Sen nasılsın![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Genç transferlerin gelip, dedelerin gittiği bir transfer sezonu bekliyorum.Yangin tayfanin onursal uyesi olmak icin gunleri sayiyorum ustadim. Sen nasılsın![]()
@Hayri Cund bir kadro da sen yap ahbert
la niye sordun 30 dkdır tmarkta bakıom anca bu çıkıor
muslera
mariano kaan marcao linnes
ndiaye n.mendy
b.fernandez lemina oynekuru
diagne
Ağa şu ndiayeden vazgeç mensah yonelelimla niye sordun 30 dkdır tmarkta bakıom anca bu çıkıor
muslera
mariano kaan marcao linnes
ndiaye n.mendy
b.fernandez lemina oynekuru
diagne
ver parayı alalım heis. baduyu ucuza kiralarsın mensahı anca parasını alamayıp kaçarsa alabilirizAğa şu ndiayeden vazgeç mensah yonelelim
Belhanda'nin maaşını bız verelim bonservis fazla alalım. Diagne de yaptık işte. Ndiaye geçen son maçlarda oynamadı bile leş oynuyordu herif. Yunusu istiyorlarsa andeletch hala onuda satalım. Vallahi bu takıma dayanacak gücüm yokver parayı alalım heis. baduyu ucuza kiralarsın mensahı anca parasını alamayıp kaçarsa alabiliriz
Anti terimcileeede gun dogdu fenerliler kadar onlarda bu durumdan memnun ama sadece fenerleri degil icimizdeki irlandalilarida Mayista ust uste koyacagiz insallah Mayis ayindan sonra onlara cok guzel suprizlerim vsr yeterki surdan su sampiyonlugu cevirelim forumdan da jubilemizi yapariz gerekirse Galatasarayliyim deyip su durumumuza kis kis gulen insaanlar var .Terim sistemsizliğinde transfere heyecanlanacak kimse var mı? Ona Psg yi versen ne değişir? Ligin en pahalı kadrosu elindeyken duruma bak. Güya 2 senenin şampiyon kadrosunu güçlendirmişti.
Gecen sene Luyin ,Marcao.Diagne Mitro gelmisti ve sampiyon oldukSene ortasi topu topu en fazla 1-2 transfer yapilir. Kadroyu sifirdan kuranlar var..
Renkdaş sen bu açıklamayı bana mı yaptın yoksa Mayısta üstüste koyup şaapacağın anti terimci olarak hedef mi gösterdin anlayamadım.Anti terimcileeede gun dogdu fenerliler kadar onlarda bu durumdan memnun ama sadece fenerleri degil icimizdeki irlandalilarida Mayista ust uste koyacagiz insallah Mayis ayindan sonra onlara cok guzel suprizlerim vsr yeterki surdan su sampiyonlugu cevirelim forumdan da jubilemizi yapariz gerekirse Galatasarayliyim deyip su durumumuza kis kis gulen insaanlar var .
Yok Normal elestirenlere bisey demiyorum forumda var 4 veya 5 kisi terim nefreti yuzunden bu durumdan zevk aliyorlar dalga geciyorlarRenkdaş sen bu açıklamayı bana mı yaptın yoksa Mayısta üstüste koyup şaapacağın anti terimci olarak hedef mi gösterdin anlayamadım.
Benim anlamadığımda 29 yaşında nasıl bitiyor? Kendine hiç mi bakmaz bir adam.Feghouliyi kanat olarak yazanlar hicmi izlemiyor kanat olarak bitti artık anca forvet arkası olabilir
Jese skedikayi hic izledin mi eskişehirde 14 maçta 8 gol 2 asist yapmisBenim anlamadığımda 29 yaşında nasıl bitiyor? Kendine hiç mi bakmaz bir adam.
Bakma ma değil feghouli disiplinli adam fakat eski hızında değil artık ve doydu her kupayı aldı bence satilmali yada forvet arkası iyi oynuyor ama kanatta soso olursa yanarizBenim anlamadığımda 29 yaşında nasıl bitiyor? Kendine hiç mi bakmaz bir adam.