Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
onyekuru'yu çok istiyoruz ama gelse bile tek başına problemlerimizi çözemez. çok hızlı olsa da adam eksilten bir oyuncu değil. en büyük silahı hızı ve skorerliği.

bize onun haricinde mutlaka adam eksiltebilen birisi de gerekiyor. tarz olarak abdul kader keita'ya benzer stilde oynayan biri mesela.

onyekuru ile birlikte öyle bir oyuncu da bulabilirsek iki kanadı da düzeltebiliriz.

bruma tam dediğiniz isim

Falcao, James Rodrigues'i önermiştir. Sol beke de Milan'dan Ricardo Rodrgiues'i alalım. Son olarak Fenerbahçe'den eski oyuncumuz Gary Rodrigues'i geri çağıralım. Çare 3 Rodriguez 2020 model aslan.

2 milyonu Emre yerine Mert Hakan'a verelim daha iyi, Emre gelip Onyekuru veya Babel'i ilk 11'den kesemez. Gelmek istiyorsa sezon sonu bonservissiz gelsin rotasyonda oynar.

2 si 2 milyon eurysa çok mantıklı olabilir diger türlü solo o para da YANİİİİİ

ayrıca direkt 11 e girer gelirlerse boş yapılmasın lütfen

Vay be 9gag de bugün tam 1905 gün üyeyim..

Bu başka bir Aşk #1905

Screenshot_20191216-161723~2.webp

Sivas dan iki Türk oyuncu ile Şampiyon oluruz ....

O nu bırakın da Onyekuru ile beraber bir akan Adam daha gelirse (Shaqiri güzel olur) asıl o vakit Şampiyonluk gelir.

Babel OUT/ Yedek
Feghouli => Merkeze 10'a

İki Kanat + Falcao ve WİN

14 aralık 2019 galatasaray ankaragücü maçı zirvesinde renkdaşlar ısrarla isim sordular ama gerçekten bilmediğime inandıramadım.
çünkü şu an gerçekten çok fazla bilinen bir şey yok.
onyekuru, linnes ve emre akbaba kadroda olacak.
kiralık sol bek ve bir sağ kanat bulubalirsek, bence geçici olarak işi toparlayabiliriz.
geçici diyorum çünkü 2019 yaz aylarında büyük değişimi yapmamız gerektiğini çok defa yazdım.
bence gerçekten çok fazla beklentiye girmemek ve eldekilerin formunu yukarı çekmek lazım, bunun da yolu devre arası iyi çalışmaktan geçiyor.

--- alıntı ---

fatih terim: "kadroyu nasıl değiştireceksiniz? ocak ayını bekleyeceksiniz, varsa imkanınız o da... ocak, ocak diyoruz da kimseyi alacak bir şeyimiz de yok. birini gönderirsek ancak onunla bir şeyler alabiliriz."

gurrpegi yazmis

onye linnes emre h.o.

________???**_____Lemina
???_________Akbaba______Onyekuru
____________Falcao

**Transfer şart. Yoksa Ömer / Donk idare eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt