Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Belhanda
Mariano
Nagatomo
Feghouli
Yunus

Bu 5lü den yani 15 Mio € çıkmaz mı satış dan diyorsunuz!!!

İyi orta açan bindirme yapan sol bek

37QB_5c2XlL_lo.webp

Avrupadan elendigimize gore al sat seyine uymaksizin paralari sacmamiz uygun gelir

Linnes-Akbaba ve Onyekuru'yu geçiyorum 2 yabancı orta saha lazım mümkünse tapusuyla ve genç , Sonrasında 1 tanede stoper bulmalıyız orta yaşta olabilir. Belhanda,Babel ve Yunus'u toplamda 10 Milyona falan yollasak diğerlerini de fesihle çözsek bu iş olur. 3 transfer 10 Milyon € geçen seneki Marcao tadında hamleler istiyorum. Mert Hakan ve Emre sezon sonunda alınır onları bu planlamada düşünmek saçma.

Mehmet ozcan jese skedika 2lisini eskisehirden alalim. Lemina sakatlanabiliyor enerjik bir yedek lazim. Ucuzada skedika gelsin bu devre. Feghouliyi sezon sonu gondeririz.

Mensah veya onun tipinde karşı kaleye cabuk gidebilen bir oyuncu
Mert Hakan gelsin diyorum ama o iş olmayabilir. Taylan denemeliyiz

Defansa Mert çetini kiralayabiliriz. Fazla şans bulmuyor. 1.5 sene kiralık alalım. Seneye Lyundama ile oynarlar.

Sol bekte iyi orta açabilen tempolu bek lazım. Müthiş kaliteli olmasına gerek yok

5 transfer bizi hareketlendirir. Kamplumbagaliktan çıkarız artık. Pas oyunu yerine direkt oyuna geçmeliyiz artık.

Belki kızacaksınız ama Kayseri'den Mensah'ı bedava alabiliyorsak alalım. Mensah-Lemina gayet enerjik ve hareketli iki orta saha olur.

Belki kızacaksınız ama Kayseri'den Mensah'ı bedava alabiliyorsak alalım. Mensah-Lemina gayet enerjik ve hareketli iki orta saha olur.
Kızacak ne var usta.

Herkesin fikrine saygı duymalıyız, çok absürd şeyler yazılmadıkça.

Mesela ben Babel gibi gereksizleri göreceğime, kendini ölümcesine ısptlamak isteyen Arda Turan’ı isterim. Kim kızacakmış?

Kızacak ne var usta.

Herkesin fikrine saygı duymalıyız, çok absürd şeyler yazılmadıkça.

Mesela ben Babel gibi gereksizleri göreceğime, kendini ölümcesine ısptlamak isteyen Arda Turan’ı isterim. Kim kızacakmış?

arda turan fatih terim ikilisi gerçekten muhteşem bir fotoğraf ortaya çıkarır

mensah kayseride aşırı mutsuz bizde daha sağlam oynar, ama sponsorları fenerli heriflerin zorluk çıkarırlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt