- 2 Temmuz 2011
- 137.263
- 58.430
- 5.488
1 saat yürüdüm geldim şimdi dert etme rris
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1 saat yürüdüm geldim şimdi dert etme rris
bunlari nasil yiyon öhhTavuk burger,nuggets,kızarmış tavuk,soslar vs kral aksamdi...oysss geceyse crunchy peanut cookies ve milshake...![]()
Saniyo musun ki hepsini yiyebildim?atistirdim patates ve nuggetstan,burgerin de ekmegini yemedimbunlari nasil yiyon öhh
afiyet olsun arslanım ye can boğazdan gelirSaniyo musun ki hepsini yiyebildim?atistirdim patates ve nuggetstan,burgerin de ekmegini yemedim
Devre arası beklediğim hamleler:
1) Seri gidecek Mensah gelecek
2) Andone gidecek Diagne gelecek
3) Belhanda gidecek Onyekuru gelecek
4) Nagatomo gidecek Sol bek gelecek
5) Mariano gidecek Linnes dönecek
6) Luyindama sözleşmesi dondurulur Maicon döner
7) Emre Akbaba dönecek
Olursa;
8) Emre Kılınç gelebilir
9) Mert Hakan gelebilir
10) Bilal Başacıkoğlu gelebilir
11) Arda Turan gelebilir
Benim tahminim 2. yarıya 7 tane yeni oyuncuyla gireriz ve 1 ile 4 arası da ekstradan oyuncu gelebileceğini düşünüyorum ama Mensah sürprizini net bekliyorum Seri yerine net geleceğini tahmin ediyorum
---------------Muslera--------------
Linnes--Maicon--Marcao--Sol bek
---------Lemina---Mensah---------
Feghouli------Emre A----Onyekuru
----------------Falcao---------------
Maicon'u sırf kafa golü atması için bile geri alırım takım 100 korner oldu gol atamıyorHocam Maicon gelecegine Emin Bayram ilk11 monte edilsin
Asagi yukari ayni hatalar yapar ama sezon sonunda en azindan 1 oyuncu kazanmis oluruz.
Benficanin yerinde olsam illa kiralayacaksam bragaya veririm, bize niye versin ki zaten gözde bi potansiyel![]()
Gedson Fernandes - Oyuncu profili 25/26
Gedson Fernandes, 26, Portekiz ➤ Spartak Moskova, 2025'den beri ➤ Merkez Orta Saha ➤ Piyasa Değeri: 20.00 mil. € ➤ * 9 Oca 1999, São Tomé, Sao Tome ve Principewww.transfermarkt.com.tr
feçuliyi postalayıp kiralayalım.
solda da henrykuru
fişşek
o varken atıyormuyduk üstadMaicon'u sırf kafa golü atması için bile geri alırım takım 100 korner oldu gol atamıyor![]()
Gene 3-5 atıyorduk bu sefer hiç atamıyoruzo varken atıyormuyduk üstad
zihnimde canlanmadı tam
60 kiloyken mi ?afiyet olsun arslanım ye can boğazdan gelir
ömer bayram gibi olursun yakında zaten
Belhanda orta maicon gol hatirlamamanin sebebi o olabilir abio varken atıyormuyduk üstad
zihnimde canlanmadı tam
ya bizide yeme şimdi bırak palavrayı yalan söylediğin çok net60 kiloyken mi ?![]()
Vallahi zayifim lan,böyle yazdigima bakma.5 aydır tatil ve bu aksam hariç hazır yemek yemedimya bizide yeme şimdi bırak palavrayı yalan söylediğin çok net
1 asparagas transfer haberler 2 yalan
klasına yakışmayan şeyler bunlar
cidden hatırlayamadım reis tamamen önyargısızBelhanda orta maicon gol hatirlamamanin sebebi o olabilir abi
geçen sene mi ne içimizden geçtiydi şampiyonlar ligindeBenficanin yerinde olsam illa kiralayacaksam bragaya veririm, bize niye versin ki zaten gözde bi potansiyel