Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emre kilinc'i hic istemiyorum ya yaz başından beri yazanlar oluyor yok abicim o çocuk bizde yapamayacak emin olun, birde simdi kapı en az 1.7den açılacak emükleyecekler yine kulübü. Kendi kendimize yapıyoruz vallahi. Bonservis verirsin tamam ikisi için devre arasında 3 milyon euro +ahmet+taylan(6 ay kiralık)+yunus(6 ay kiralik) bence kafi. Hem kadroları değer kaybetmemiş olur hem de para kazanirlar

Sivasin 2 ye birakacagini mi sandiniz 5 veya 6 Fenere satarlar Sonra buraya gelip Vedata agladiginiz gibi onada ağlsrsiniz Sozlesmesi bitiyo diye adamlar sana bedavaya versin Futbolcusunu,sampiyon olamasalar bile Clye gitme sanslari varki bu bile onlar icin harika bi ekonomik kaynak.

Vedata kim ağlıyor ya gelmesin diye en çok direten benim oturma organınla düşünme :D 6 ay sözleşmesi kalmış oyuncuyu 5-6ya satacaklarsa hiç durmasınlar 5-6 milyona emre gibi çok oyuncu var avrupada

Sivas devre arası en iyi 2 oyuncusunu satacak kadar enayi mi sandınız hem de Galatasaray'a 9, en yakın rakibine ise 6 puan fark atıp şampiyonluğa bu kadar çok yaklaşmışken ha şampiyon olurlar olamazlar orası ayrı konu fakat şampiyon olmak için var güçleriyle savaşacaklarına eminim bırakın oyuncu göndermeyi Ocak'ta oyuncu bile alabilirler es kaza da şampiyon olurlarsa zaten şampiyon bir takımın oyuncuları kapış kapana gider.

1576576749244.webp

Nicklas Bendtner'in bugun sozlesmesi feshedildi diye aciklama yapildi Kopenhagen kulubu tarafindan.

Gidenler:
Belhanda 8 Milyon euro
Diagne 7 Milyon euro
Mariano+Nagatomo 2 milyon euro

17 milyon euro satış yapsak

Kurzawa sözleşmesi bitecek şimdiden gelmesi için 2 milyon ona
Mert Hakan+Emre Kılınç 2 Milyon euro
Banega 1.5 milyon euro
Onyekuru 1.5 yıllık kira 2.5 milyon euro
Leicester City'de Nampalys Mendy sözleşmesi bitiyor 2 milyonada onu alsak 10 milyon euro. 7 Milyonada bir stoper al keyfine bak,sene sonuda Luyindama iyileşince Marcao+Maicon toplam 15 milyona satıp kaynak sağlarız üstüne 8 milyon civarı Feghouli gider 23 milyon euro yazın artıda başlarsın ortalama,onada Leminanın bonservisini alırsın eline forvet için para kalır

---------Muslera--------
Linnes---Transfer----Marcao---Kurzawa--
----------Mendy----Lemina----
Emre/Feg----Banega-----Onyekuru--
-------------Falcao----------

Sene sonu Linneste satılabilir 4-5 milyon euroya. Bence tam ideal kadro,orta sahada Lemina ve Mendy herkesin istediği tempolu oyunuda oynar. Sene sonu Liverpooldan sözleşmesi biten Clyne sağ beke dahil edilir artı Jordon İbe sözleşmesi bitiyor yazın oda alınır sağ kanat için Feghouli gider

Yahu tamam Nzonzi gidecek Seri gidecek tamam Belhanda'ya Araplar talip oluyor da Nagatomo&Mariano ikilisi için neden hiçbir haber çıkmıyor ?

Belki de ligin en kötü performans gösteren beklerine sahibiz yerlerine oynayan Emre Taşdemir Şener gibi adamlar bile bunlardan daha iyi performans gösteriyor ama hala hiçbir haber çıkmıyor...

Yahu tamam Nzonzi gidecek Seri gidecek tamam Belhanda'ya Araplar talip oluyor da Nagatomo&Mariano ikilisi için neden hiçbir haber çıkmıyor ?

Belki de ligin en kötü performans gösteren beklerine sahibiz yerlerine oynayan Emre Taşdemir Şener gibi adamlar bile bunlardan daha iyi performans gösteriyor ama hala hiçbir haber çıkmıyor...

Rodop Mariano için Flamengo'dan 1,5 milyon €'luk teklif var demişti.

Benim anlamadığım emre 2013te gelirken bile bjkli veya fenerli diyenler vardı.emrenin Galatasarayli oldugunu bilmiyorduk.mert hakan iste fanatık Galatasaraylı ve fatih terim hayranı gibi.neden mert hakana güven miyosunuz

Vedata kim ağlıyor ya gelmesin diye en çok direten benim oturma organınla düşünme :D 6 ay sözleşmesi kalmış oyuncuyu 5-6ya satacaklarsa hiç durmasınlar 5-6 milyona emre gibi çok oyuncu var avrupada
Kimse salak degil 2 m. Oyuncusunu vermez. Galatasaraya gene hic vermez. ne yapar ne ederler baska takima satarlar .Adamlar senin gibi dusunmez 5 veya 6 gitsinler Avrupadan bulsunlar der.Bu cocuklar adamlari sampiyon yaparsa zaten sozlesme uzatirlar.Oyuncular karekterliyse yil sonunda zaten gelirler Devre arasinda teklif etmeye bile gerek yok o komik rakami

Eleştiri ile hakaret iki ayrı kavram.Sen bu iki kavram arasındaki farkı gözetemiyorsan yaptığın yorumlarında zaten pek bir değeri yok.Klübün kurucusu Ali Sami Yen beyin bile oğlum diye hitap ettiği klüp efsanesine biraz saygı.İstemezsin gider, yada gitmez bunlara tabiki kimse karışamaz ama hakaret varsa ben karışırım.Burası Galatasaray forumu.
Ali Sami Yen emin ol taraftarın anasına küfreden futbolcusunu el üstünde tutan ft’ye oğlum demezdi. Galatasaray düşmanlarıyla savaşacağım deyip de 2 gün sonra daha fazla para verdi diye sırıta sırıta poz veren kişiye hiç demezdi. Mevcut durumda 5 senelik tazminatını bırakıp istifa etsin görelim hadi Galatasarayın evladı mıymış. Göreceğiz

Emre kilinc'i hic istemiyorum ya yaz başından beri yazanlar oluyor yok abicim o çocuk bizde yapamayacak emin olun, birde simdi kapı en az 1.7den açılacak emükleyecekler yine kulübü. Kendi kendimize yapıyoruz vallahi. Bonservis verirsin tamam ikisi için devre arasında 3 milyon euro +ahmet+taylan(6 ay kiralık)+yunus(6 ay kiralik) bence kafi. Hem kadroları değer kaybetmemiş olur hem de para kazanirlar
Emre kilinca ben de notrum abi ama o çocuk çalışkan,yani hata yapsa bile mücadelesine güvenirim.emre colaga olan yaklaşım emre kılınca olmaz

Emre burda begenilmedigine gore kesin tutacak transfer. Ayrica ffp icin serdar olayi gibi yapilabilir. Parasini verelim sozlesmesini feshetsin gelsin.

Bilmiyorum reis bence Emre Kılınç doğru düzgün hücum edebilen bir takımda kilit oyunculardan biri olabilir. Kilit pasları,uzaktan şutları,ceza sahası koşularıyla bence doğru profilde bir oyuncu üstelik Boluspor'dan beri oynadığı her sezon çok iyi gol+asist katkısı verdi geçen sezon 7 gol 7 asist ile tamamlarken bu sezon şimdiden 6 gol 5 asisti var ligde

Ama işte asıl mesele şu öyle Onyekuru&Bruma&Rodrigues gibi bir kanat oyuncusu değil o yüzden "doğru" bir hücum planı içinde kullanmamız gerekiyor Emre'yi arkasında oynayacak adam Mariano değil de Bustos&Aurélio Buta&Joakim Mæhle gibi hücum devamlılığı olan hızlı kondisyonu yüksek birisi olması gerekiyor

Emre burda begenilmedigine gore kesin tutacak transfer. Ayrica ffp icin serdar olayi gibi yapilabilir. Parasini verelim sozlesmesini feshetsin gelsin.
İşin açıkçası ben Emre'yi Mert Hakan'dan daha çok istiyorum gerçekten ne oynadığını bilerek oynayan birisi Emre genelde yerli oyuncular için bunu çok söyleyemeyiz

Lyon targets Lemar,Digne and Nzonzi ahead of upcoming transfer Window

Devre arası ve yaz transfer politikamız kesinlikle akıllı oyuncular değil dinamik oyuncular olmalı. Bu ligin bug'u aklından ziyade fiziğiyle bir şeyler yapan oyunculardan kurulu. Bu yüzden de takımı olabildiğinde gençleştirmek zorundayız.

İlk 11'e bakıyorum; Mariano, Nagatomo, Babel, Donk, Falcao, Nzonzi vs. aşırı yaşlı bir kadromuz var.Hepsi 30'un yaşında üstünde ve biz bu takımdan hızlı oynamalarını bekliyoruz. Hepsi fizik ve kafa olarak bitik durumdalar. Dinamik oyun için genç oyuncular şart.

Onyekuru, Mert Hakan gibi genç, takıma dinamizm ve tempo kazandıracak oyuncular şart. Ama gerçekler: Arda Turan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt