Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodop : Dursun Özbek’in 10 gün önce kulüp varlıklarına mahkeme kararı ile koydurduğu haciz yüzünden sarı-kırmızılı yönetim zora girdi. Bir an önce anlaşıp haciz kalkmazsa transfer dönemi kabusa dönebilir. Bazı futbolcular serbest kalabilir.

Ben arfa gelecekse bize bir lemina daha lazım.
Kanada da defansif katkısından dolayı onyekuru muhakkak gelmeli, sağ tarafta fegh ile devam edeceksek Şener mutlak suret ile dönmeli.
Aslında denayervari bir bek çok güzel olurdu sağ tarafa

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rodop : Dursun Özbek’in 10 gün önce kulüp varlıklarına mahkeme kararı ile koydurduğu haciz yüzünden sarı-kırmızılı yönetim zora girdi. Bir an önce anlaşıp haciz kalkmazsa transfer dönemi kabusa dönebilir. Bazı futbolcular serbest kalabilir.
Yahu ne alakasi var haciz karari ile futbolcu sozlesmesinin,ozel madde mi var. Sacma bence

Edit:odemeler denmis ben.yine de inanmiyorum fener ve bjk bile bu haldeyken ödeyebiliyor ise biz de oderiz bir sekilde ama bu dursuna karsi dava acmak sart dolandiriciliktan ve tefecilikten

Yahu ne alakasi var haciz karari ile futbolcu sozlesmesinin,ozel madde mi var. Sacma bence

Edit:eek:demeler denmis ben.yine de inanmiyorum fener ve bjk bile bu haldeyken ödeyebiliyor ise biz de oderiz bir sekilde ama bu dursuna karsi dava acmak sart dolandiriciliktan ve tefecilikten
Gelirlere bankalara koydurduysa paraya erişemiyoruzdur

bırakılacak enkaz gün be gün büyüyor

teşekkürler imparator

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt