Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nzonzi kadro disi, Donk'un sozlesmesi sezon sonu bitiyor, Lemina sakatlanip duruyor, sattigin kadar alabilirsin cezasi da var. Seri de sezon sonu geri donuyor. Hoca'nin dedigi gibi artik transferlerde oyuncularin gelecegine yatirim yapmaliyiz.

EA9M24bWsAUC0ce

Dion Lopy. U20 dunya sampiyonasini izlemis olanlar bilir. Subat ayinda 18'e giriyor, gelecek ay Salzburg falan kapmadan once kulubuyle ön anlasma yapip ocakta ya da gelecek sezon takima kazandirmali, bonservisi en fazla 500-600 bin falan tutar.

kim bu dayi

Maicon geri gelebilir gibi geliyor bana. Onu alan takım taksitlerini ödeyemiyordu en son. Defans ihtiyacımız var ve verecek bonservisimiz yok. Marcao ile de aynı dili konuşuyorlar.

Devre arasında Nzonzi'yi gönderip yerine Bernard Mensah'ı alabilir miyiz acaba?

kasımpaşanın bize 10 milyon öroya kazıklayacağı trezeguet noldu nerede şimdi bilen duyan var mı öldü mü sağ mı yaşıyor mu mötüş yetenek

kasımpaşanın bize 10 milyon öroya kazıklayacağı trezeguet noldu nerede şimdi bilen duyan var mı öldü mü sağ mı yaşıyor mu mötüş yetenek

10 degil 6ya mi ne alacaktik ne guzel herif aston villada her mac oynamakta su takima TREZ gibi bir kanat koysak su an leaderdik.

SA

Galatasaray'a süper golcü! Bedavaya gelecek...

Yeni sezon için de çalışmalar yapan Galatasaray'ın Napoli'li Dries Mertens'i listeye aldığı öne sürüldü. Belçikalı forvet sezon sonu serbest kalıyor.

SÖZLEŞMEYİ UZATMAYACAK

İtalyan kulübünün en golcü futbolcusu olarak tarihe geçen 32 yaşındaki Mertens'in sözleşmesini uzatmayacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın birçok talibi olan yıldız futbolcu için elini çabuk tutmak istediği öğrenildi.

0x0-1576827112611.webp

SA 2

Milan’da gözden çıkarılan Rodriguez iki ezeli rakip arasında savaş çıkardı. Fenerbahçe ve Galatasaray, İsviçreli sol bek için temaslarını hızlandırdı. Napoli de Rodriguez için teklif yaptı.

Süper Lig'in 2. yarısına daha güçlü ve alternatifli bir kadro ile start vermek isteyen Fenerbahçe, sol bek mevkisi için çalışmalarına hız verirken İtalyan'dan önemli bir haber geldi. Footbal İtalia sitesi "Napoli ve Fenerbahçe Ricardo Rodriguez için Milan'a teklif yaptı" diye yazdı.

İLK TALİP OLAN GALATASARAY

Ancak Ricardo Rodriguez için ilk girişimi yapan kulübün Galatasaray olduğu biliniyor ve Sarı-Kırmızılılar bu transferden vazgeçmiş değil. Oyuncunun menajeri ile temlasları sürdürüyor.

OCAK AYI HAREKETLİ GEÇECEK

Tüm veriler dikkate alındığında ocak ayında son derece hareketli bir ara transfer dönemi futbolseverleri bekliyyor. Fenerbahçe ve G.Saray bu transferde tüm kozlarını ortaya koyacak.

SA

Galatasaray'a süper golcü! Bedavaya gelecek...

Yeni sezon için de çalışmalar yapan Galatasaray'ın Napoli'li Dries Mertens'i listeye aldığı öne sürüldü. Belçikalı forvet sezon sonu serbest kalıyor.

SÖZLEŞMEYİ UZATMAYACAK

İtalyan kulübünün en golcü futbolcusu olarak tarihe geçen 32 yaşındaki Mertens'in sözleşmesini uzatmayacağı öğrenildi.

Galatasaray'ın birçok talibi olan yıldız futbolcu için elini çabuk tutmak istediği öğrenildi.

Ekli dosyayı görüntüle 67812

ben inandım gelsin Lip'cim.

Mertens'in kariyeri gelmeden bitti. (Forvet adamı sağ kanata atarak.)
FIFA da gibi oynatirirm Adamları istediğime göre. Lip Callagher başkalarını dinlemez.

Ayrıca benim tanıdım Süperlig T.D.leri adamı kanata atıp Santrafora 1,90m boy da pivot koyarlar...hepimiz biliyoruz bunu.

Mertens Super Lig de Sağ Kanat da oynayamaz ise zaten hiç gelmesin.

FIFA da gibi oynatirirm Adamları istediğime göre. Lip Callagher başkalarını dinlemez.

Ayrıca benim tanıdım Süperlig T.D.leri adamı kanata atıp Santrafora 1,90m boy da pivot koyarlar...hepimiz biliyoruz bunu.

Mertens Super Lig de Sağ Kanat da oynayamaz ise zaten hiç gelmesin.
Plansızlık diyoruz buna. Yine sistem oyun planı olmadan isimler üzerinden 'o gelsin bu gelsin'. Ondan bi cacık olmuyor işte. Mertens'i de sağ kanata atan kimse aklı yerinde değildir, hangi hoca olursa olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt