Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alex Teixeira'nın en ufak olası durumu varsa takımda görmeyi çok isterim Belhanda'dan sonra hücumda bu kadar etkili bir orta saha ile gol yollarında elimiz inanılmaz rahatlar

Ama Çin'de hayvan gibi maaş alıyordu transfer olduğu dönemde 12 mil.€ maaş alacağı söyleniyordu ki bu zamana kadar Çin'den ayrılmadığına göre ücretinden memnun olmalı

Biz Falcao'ya 5 mil.€ ödeyerek zaten sınırları zorluyoruz Teixeira bonservissiz bile gelecek olsa maaşı büyük sorun. Olur da Babel&Belhanda&Feghouli gibi yüksek ücret alan adamların hepsini gönderir maaş bütçesinde yer açarız anca öyle olur

gecen yaz carlos eduardoyu kulübü biz alacagız diye bırakmadı.texeira falan da modeste,alan ve patodan ötürü isteyebileceğimiz biri

Teixeiranin sözlesmesi bu sene sonunda bitiyordu galiba.

Yoksa mümkünati yok alamayiz.

Edit: Simdi transfermarkt sitesinden gördüm, 31/12-2020 yilina kadar sözlesmesi varmis. Geciniz efendim.

Transfer yapmaya gerek yok tonla oyuncu alıyoruz bekler yine Mariano Naga orta saha Selçuk Ömer Handa , stoper Donk Marcao peh

texeira 4 senedir zaten çinde paranın bi tarafına koymuş.rodopa her ne kadar inanmasam da texeria gelmek istiyomuş bize,zaten texeria ayrılacak bize gelmese bile,nedenini sormayın.göksel hadiseler diyelim.10 ocak haftası netleşir durumu

hoca değişmeden kim gelirse gelsin nafile
boşa para harcamaz yönetim inş
Falcao babel seri nzonzi lemina mor jimmy falan yığınla adam alıp hiçbirinden doğru dürüst verim alamadık. Hepsi mi kötü futbolcu hepsi mi ruhsuz ? Tek tek hepsine bahaneler bulunabilir ancak 1-2 tanesinden bile düzgünce fayda elde edemek sadece oyuncuların kalitesiyle açıklanamaz. Bu sene böyle malesef

Renktaş Lemina'yı niye yazmadım çünkü adam 1 maç var 2 maç sakat. Güvenemedim kendisine. Belki yedekten hamle oyuncusu olarak girebilir. Seri de bence hızlı ve atletik bir takımla daha iyi olacak.
Seri yanlislikla zenci olan bi adam ne hiz ne mucadele ne top kapma.hic bisey yok pasor dendi onundeki adama top atamiyor hizli oyuncu olsa ne yazar

Seri yanlislikla zenci olan bi adam ne hiz ne mucadele ne top kapma.hic bisey yok pasor dendi onundeki adama top atamiyor hizli oyuncu olsa ne yazar
images (29).webp

Abi sen adamı defansif meziyeti olmamasına rağmen ön libero olarak oynatırsan tabi başarısız olur. 8 numara olarak oynadığı Psg, Malatya, Brugge, Trabzon vs. maçlarında çok iyi top oynadı. Yanına hızlı oyuncular gelince daha iyi olacak.

seri kalabilir ama ben seriye güvenmiyorum,hızlı bekler ve kanatlarla ortalıgın bi tarafına koyabilir.o da ayrı mesele

böyle bi kadro nasıl bu halde anlamıyorum...mariano ve nagatomo en azından idare edebilirdi,babelin şu umursamaz hali bile iş yapabilirdi

Teixeira'yı alamayız zaten almayalım da evet 29 yaşında ligin içinden geçer ama 1 bilemedin 2 sene sonra satacak yer bulamayız maaşıda 4-5 banko olur bide ışte o zaman hiç bi yere gitmez aynı feghouli belhanda gibi.
Eğer alabilceksek ben Quinterodan yanayım her türlü nedenine gelecek olursak 26 yaşında olması çok iyi pasör olması duran topları aşırı iyi kullanması oyun görüşünün çok yüksek olması dripling yapabilmesi yeterli her türlü. Teixeira kadar gol atamaz ama ondan daha iyi takımı yönetir daha iyi top dağıtır daha iyi besler takımı.

Alex Teixeira mı? Juan Fernando Quintero mu? Eli ayağı tutuyorsa ilk geleni kapmak lazım. Gol atmak istiyorsak Teixeira daha mantıklı olur fakat Quintero da fark yaratır. Tek soru işareti fiziklerinde bir düşüş durumu var mı? Yoksa kimin geldiği fark etmez.

sarcachi,onyekuru çok iyi transferler oldu.genc olmaları ve potansiyelleri açısından.

evander
ederson
balotelli
hassane bande
yohan boli

bunlar da olacak mı bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt