Ersin Uslu
Kırmızı Üye
Renktaşlar forum çok sakin dükkanı kapatıyorum. Haydi herkes uykuya güzel günler bizi bekliyor inşallah
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Açıkçası babel e hiç kanım ısınmadı. Umarım zarar etmeden elimizden çıkarırızKesin doğrudur
İnanmayın yahu şöyle şeylere

belhanda satılıp onyekuru alınacakmış ama pembe kafa çok ısrar edip ftyi kandırmış öyle mi![]()
ryan babel
hollanda milli takim ilk on bir oyuncusu. keske anamiza, bacimiza sovseydin, senelik 4mden gelseydin. millet cildirdi, hocaya laf etmemek icin sardiracak yer ariyor. sende neden besiktasta, fulham...gss.gs
Şöyle bir şeye denk geldim. Şayet doğruysa yazıklar olsun apo ne diyeyim sana. Ah hocam
İnşallah devre arası doğru kararlar alırsın.
Bu arada henry umarım satın alma opsiyonuyla takımımıza katılır. Haa çok üst düzey bir oyuncu mu? Hayır ama takım taraftar ve sen uyuştuk be kuru
Renktaş apo nun saçmalıklarını düşününce yalan olmayabilir.Kesin doğrudur
İnanmayın yahu şöyle şeylere
biliyorsun apo ve oğlu reklamı severler.PL'de gayet iyiydi. Aynı Babel olsa severdik bence.Açıkçası babel e hiç kanım ısınmadı. Umarım zarar etmeden elimizden çıkarırız
Yok yahu Abdurrahim öyle Galatasaray üzerinden menfaat elde edecek bir tip değil bence. Buradaki herkesten çok seviyordur Galatasaray'ı.Renktaş apo nun saçmalıklarını düşününce yalan olmayabilir.biliyorsun apo ve oğlu reklamı severler.
Yahu berkay kardeşim. FT dediğin zaman egonu tatmin mi ediyorsun. Amaç ne bak Fatih Terim yazabilirsin. Sana ceza olarak forumu sabah 9 a kadar bekleme görevi veriyorum.belhanda satılıp onyekuru alınacakmış ama pembe kafa çok ısrar edip ftyi kandırmış öyle mi
bu postu giren arkadaş ftnin anasına sövse daha az hakaret olurmuş
geldiğimde burda ol. Allah rahatlık versin Hocam öyle haklısında falcao imza törenini düşünüyorum. Diğer oyunculara bak ne kadar huzursuzdular. Gerçi Babel milli takım nedeniyle yoktu. Ne başkan ne yönetim transfer sürecini yönetemedi. Hocayı başkan olarak görmeden ne o nede ben fani dünyadan göç etmeyiz umarımYok yahu Abdurrahim öyle Galatasaray üzerinden menfaat elde edecek bir tip değil bence. Buradaki herkesten çok seviyordur Galatasaray'ı.

Kiralık la. Sanki oynatıyorlar sende hemen abartıyonNelsonu nereye aliyorsun . Hele schalkedaki matondoyu???
Ikisi kiralik bile gelmezKiralık la. Sanki oynatıyorlar sende hemen abartıyon
PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Niye... Nelson ve Schalke para sevmiyorlar mı ?!Ikisi kiralik bile gelmez
Mesele sevmek degil fatih terim de apo da kulupten para caliyor, calmak zorundalar.Yok yahu Abdurrahim öyle Galatasaray üzerinden menfaat elde edecek bir tip değil bence. Buradaki herkesten çok seviyordur Galatasaray'ı.
Yaşlı ve pahalıHulk isimleri geçiyor gelme ihtimali varsa kimse yaşlı demesin ceza sahası dışından çekeceği şutlar yeter