Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Renktaşlar forum çok sakin dükkanı kapatıyorum. Haydi herkes uykuya güzel günler bizi bekliyor inşallah

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Şöyle bir şeye denk geldim. Şayet doğruysa yazıklar olsun apo ne diyeyim sana. Ah hocam
İnşallah devre arası doğru kararlar alırsın.

Bu arada henry umarım satın alma opsiyonuyla takımımıza katılır. Haa çok üst düzey bir oyuncu mu? Hayır ama takım taraftar ve sen uyuştuk be kuru

belhanda satılıp onyekuru alınacakmış ama pembe kafa çok ısrar edip ftyi kandırmış öyle mi
bu postu giren arkadaş ftnin anasına sövse daha az hakaret olurmuş

Renktaş apo nun saçmalıklarını düşününce yalan olmayabilir. biliyorsun apo ve oğlu reklamı severler.

Yok yahu Abdurrahim öyle Galatasaray üzerinden menfaat elde edecek bir tip değil bence. Buradaki herkesten çok seviyordur Galatasaray'ı.

belhanda satılıp onyekuru alınacakmış ama pembe kafa çok ısrar edip ftyi kandırmış öyle mi
bu postu giren arkadaş ftnin anasına sövse daha az hakaret olurmuş
Yahu berkay kardeşim. FT dediğin zaman egonu tatmin mi ediyorsun. Amaç ne bak Fatih Terim yazabilirsin. Sana ceza olarak forumu sabah 9 a kadar bekleme görevi veriyorum. geldiğimde burda ol. Allah rahatlık versin

Yok yahu Abdurrahim öyle Galatasaray üzerinden menfaat elde edecek bir tip değil bence. Buradaki herkesten çok seviyordur Galatasaray'ı.
Hocam öyle haklısında falcao imza törenini düşünüyorum. Diğer oyunculara bak ne kadar huzursuzdular. Gerçi Babel milli takım nedeniyle yoktu. Ne başkan ne yönetim transfer sürecini yönetemedi. Hocayı başkan olarak görmeden ne o nede ben fani dünyadan göç etmeyiz umarım

Berkay berke kardeşlerim. Allah rahatlık versin. Sağlıcakla kalın. Herşeyin başı sağlık. İyi geceler

Sağa fırsat transferi lazım Feghouli'yi satıp Zivkovic'i almak lazım Benfica oynatmıyor Linnes ile güzel ikili olurlar

Ağırlıklı olarak 1.5 yıl kiralama zorunlu opsiyon şekilde genç oyuncuları toplamak lazım

Hulk isimleri geçiyor gelme ihtimali varsa kimse yaşlı demesin ceza sahası dışından çekeceği şutlar yeter

Galatasaray, Marcelo Saracchi’yi Leipzig'den 1,5 yıllığına bedelsiz olarak kiraladı. Uruguaylı sol bek, Galatasaray’dan yarım sezon için 800 bin euro net ücret alacak.

- Ali Naci

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt