Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
bize yabancı degil yerli oyuncu lazım full yabancı kadroyla hocanı basarılı olma şansı zor kaliteli 3-4 yerli oyuncu lazım
yabancılar takımı iplemiyor bile
bize yabancı degil yerli oyuncu lazım full yabancı kadroyla hocanı basarılı olma şansı zor kaliteli 3-4 yerli oyuncu lazım
MalKaan 5 Milyon’a tek bacak şeklinde gelir şu an.
Okay mantıklı bir hamle olur. Hem yaş itibari ile hem de Galatasaray taraftarı olması sebebi ile. Performansı da yeterli.
Linnes’in 11 seviyesi için yeterli olmadığını düşünüyorum. Rotasyon da değerlendirilir ve sakatlık, ceza durumunda her iki beki de yedekler. Tecrübeli bir stoper bence şart.
Emre Mor
Jimmy
Taşdemir
Belhanda
Babel
Mariano
kesinlikle gitmeli. Nzonzi de olmadı zaten.
Kaan 5 Milyon’a tek bacak şeklinde gelir şu an.
Okay mantıklı bir hamle olur. Hem yaş itibari ile hem de Galatasaray taraftarı olması sebebi ile. Performansı da yeterli.
Linnes’in 11 seviyesi için yeterli olmadığını düşünüyorum. Rotasyon da değerlendirilir ve sakatlık, ceza durumunda her iki beki de yedekler. Tecrübeli bir stoper bence şart.
Emre Mor
Jimmy
Taşdemir
Belhanda
Babel
Mariano
kesinlikle gitmeli. Nzonzi de olmadı zaten.
Linnes el mahkum artık ama dediğin gibi riskli iş.. Adam kaç aydır oynamıyor hazır dönebilecek mi muamma.. Gerçi o kadar çok eksik var ki linnes ve şenerin olduğu bölgeye sıra gelmez..
Berkay berke kardeşlerim. Allah rahatlık versin. Sağlıcakla kalın. Herşeyin başı sağlık. İyi geceler
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ersin renktas berkay sana karisiyorsa birak haddini bildireyim onun.
yok renktaş bazen sivri dillik yapıyo ama kötü niyeti yok diye düşünüyorum 
Bi de sezon başı adam izlemeye bile gittler izledikleri adamları şimdi alamayız zaten hepsi coştuSezon basinda yapilmasi gereken hamleyi simdi son care olarak görüyorlar, bunlar da yöneticiyim hocayim diye geziniyor.
yok renktaş bazen sivri dillik yapıyo ama kötü niyeti yok diye düşünüyorum
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi