Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bize yabancı degil yerli oyuncu lazım full yabancı kadroyla hocanı basarılı olma şansı zor kaliteli 3-4 yerli oyuncu lazım

yabancılar takımı iplemiyor bile

bize yabancı degil yerli oyuncu lazım full yabancı kadroyla hocanı basarılı olma şansı zor kaliteli 3-4 yerli oyuncu lazım

Aynen katılıyorum ilk 11 düzeyinde en az 5 tane adam lazım yerli kafamdaki 5 isim bir şekilde alınmalı Mert hakan-Emre kılınç-Okay yokuşlu-Nadir ciftci-Emin Bayram

Muslera
Linnes Kaan Marcao Sarrachi
Okay
Mert Lemina
Emre Falcao Onyekuru

Süper lige tecavüz edicek bir takım oluruz okay biraz gözden düştü satın alma opsiyonlu zorlanabilir Emre Kılınç ve Mert Hakan bence en kolay alinabiliceklersen Kaan fa 5-6 milyon Euro'ya biter bence

Kaan 5 Milyon’a tek bacak şeklinde gelir şu an.

Okay mantıklı bir hamle olur. Hem yaş itibari ile hem de Galatasaray taraftarı olması sebebi ile. Performansı da yeterli.

Linnes’in 11 seviyesi için yeterli olmadığını düşünüyorum. Rotasyon da değerlendirilir ve sakatlık, ceza durumunda her iki beki de yedekler. Tecrübeli bir stoper bence şart.

Emre Mor
Jimmy
Taşdemir
Belhanda
Babel
Mariano

kesinlikle gitmeli. Nzonzi de olmadı zaten.

Okay mantıklı bir hamle olur. Hem yaş itibari ile hem de Galatasaray taraftarı olması sebebi ile. Performansı da yeterli.

Linnes’in 11 seviyesi için yeterli olmadığını düşünüyorum. Rotasyon da değerlendirilir ve sakatlık, ceza durumunda her iki beki de yedekler. Tecrübeli bir stoper bence şart.

Emre Mor
Jimmy
Taşdemir
Belhanda
Babel
Mariano

Mal

Emre Mor
Jimmy
Taşdemir
Belhanda
Babel
Mariano

Linnes el mahkum artık ama dediğin gibi riskli iş.. Adam kaç aydır oynamıyor hazır dönebilecek mi muamma.. Gerçi o kadar çok eksik var ki linnes ve şenerin olduğu bölgeye sıra gelmez..

Okay da ağır enerjisi düşük bir adam. Bu kadar tempo sıkıntısı varken okay olur sana nzonzi.

Linnes el mahkum artık ama dediğin gibi riskli iş.. Adam kaç aydır oynamıyor hazır dönebilecek mi muamma.. Gerçi o kadar çok eksik var ki linnes ve şenerin olduğu bölgeye sıra gelmez..

Sener efendiyi göremedik. Sene sonu postalansin nazim sangare alinsin

bizim sıkıntımız bence kulüplerinde sıkıntısı kalite oyuncuların arkasına alt yapıdan oyuncu koymayışımızdan ilk 11 kaliteli olur ama yedekleri alt yapıdan genç türk oyuncular olmalı fm oynarken bile bu şekilde yaparım :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt