- 5 Eylül 2014
- 84.414
- 70.180
- 4.393
sus lanOna soyle internette ki hamlelerine dikkat etsin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sus lanOna soyle internette ki hamlelerine dikkat etsin
sus lan
onla aram iyi değilBerkay hamlelerine dikkat etmiyor admirim.
Tam kayserili olmuş bu
Biliyorum diyen sallıyordur. En önemli referans salzburgun 12 m euro bonservis vermesi. O adamlar boş iş yapmaz. Potansiyeli olduğu belli bakalım gelişim kaydedebilecek mi. Tellesin bize ilk geldiği kıvamında şuan benceBu Saracchi nasıl adam var mı bir bilen?
Bknz: Maaşını yükseltmek için ara kızıştırmak.Galatasaray ile Beşiktaş arasında kalıp düşünüyorsa Beşiktaş'a gitsin. Bizle işi olmaz çapsızın.
Tam kayserili olmuş bu
Mensahla falan uğraşıyorsak gerçekten boş iş yapıyoruz yine. Lemina kalacaksa bize ön libero lazım melo gibisi bulunmaz ama onun 1-2 tık altı bi oyuncu bile baya baya fark yaratır ve tabiki duran top kullanabilen, şut atabilen bi ofansif ortasaha şartoğlu şart. Mensah bunlardan hangisine uyuyor? Hiçbiri anca lemina giderse yerine alınabilecek bir oyuncu. Umarım yine transfer yapmak için transfer yapmayızBilmiyorum Mensah'ı severim bonservissiz şekilde transfer edebileceksek hayır dememek gereken bir oyuncu ama istediğimiz orta saha kendisi mi ? bence değil
Daha doğrusu mevkisiz bir oyuncu Ndiaye gibi o da Kayseri de orta sahanın hücum kısmında daha çok görev alıyor nasıl ki Ndiaye Galatasaray'ın hücumcu orta sahası olabilmek için yeterli değildi Mensah da değil
Ndiaye'nin avantajı inanılmaz dirençli bir adamdı rakibe baskı yapardı top çalardı özellikle iyi dönemlerinde takımın en önemli parçalarından birisiydi Ndiaye ama Mensah'a bakıyorum da orta sahaya geçip o "baskıyı" kurabilecek oyuncu değil kesinlikle daha ince işlerin adamı hatta Kondisyon/Fizik olarak Seri'den farksız bir oyuncu öyle klasik siyahi orta sahalar gibi değil
Yani demem o ki bizim için doğru transfer değil
Çok isterim...ama sanki bizimkiler "1 kanat yeter; öteki tarafta Feg, Jimmy fln oynar" der gibi.
Yoksa iki hızlı Kanat şampiyonluk demek olur
Bilmiyorum Mensah'ı severim bonservissiz şekilde transfer edebileceksek hayır dememek gereken bir oyuncu ama istediğimiz orta saha kendisi mi ? bence değil
Daha doğrusu mevkisiz bir oyuncu Ndiaye gibi o da Kayseri de orta sahanın hücum kısmında daha çok görev alıyor nasıl ki Ndiaye Galatasaray'ın hücumcu orta sahası olabilmek için yeterli değildi Mensah da değil
Ndiaye'nin avantajı inanılmaz dirençli bir adamdı rakibe baskı yapardı top çalardı özellikle iyi dönemlerinde takımın en önemli parçalarından birisiydi Ndiaye ama Mensah'a bakıyorum da orta sahaya geçip o "baskıyı" kurabilecek oyuncu değil kesinlikle daha ince işlerin adamı hatta Kondisyon/Fizik olarak Seri'den farksız bir oyuncu öyle klasik siyahi orta sahalar gibi değil
Yani demem o ki bizim için doğru transfer değil
Bu arada saracchi transferini ilk yazan manu lonjon idi. Kaynagi kim bilmiyorum ama takip etmek lazim
Bu arada saracchi transferini ilk yazan manu lonjon idi. Kaynagi kim bilmiyorum ama takip etmek lazim