Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Saracchi nasıl adam var mı bir bilen?

Tam kayserili olmuş bu

Bilmiyorum Mensah'ı severim bonservissiz şekilde transfer edebileceksek hayır dememek gereken bir oyuncu ama istediğimiz orta saha kendisi mi ? bence değil

Daha doğrusu mevkisiz bir oyuncu Ndiaye gibi o da Kayseri de orta sahanın hücum kısmında daha çok görev alıyor nasıl ki Ndiaye Galatasaray'ın hücumcu orta sahası olabilmek için yeterli değildi Mensah da değil

Ndiaye'nin avantajı inanılmaz dirençli bir adamdı rakibe baskı yapardı top çalardı özellikle iyi dönemlerinde takımın en önemli parçalarından birisiydi Ndiaye ama Mensah'a bakıyorum da orta sahaya geçip o "baskıyı" kurabilecek oyuncu değil kesinlikle daha ince işlerin adamı hatta Kondisyon/Fizik olarak Seri'den farksız bir oyuncu öyle klasik siyahi orta sahalar gibi değil

Yani demem o ki bizim için doğru transfer değil

Eğer Lemina ile yola devam edeceksek ki sene sonuna kadar ne olursa olsun devam edilmesinden yanayım yanına defansif görevleri yapacak Lemina'yı rahatlatacak bir orta saha bulmamız gerekiyor Lemina'nın tek defansif orta saha oynamaması gerekiyor

Bilmiyorum Mensah'ı severim bonservissiz şekilde transfer edebileceksek hayır dememek gereken bir oyuncu ama istediğimiz orta saha kendisi mi ? bence değil

Daha doğrusu mevkisiz bir oyuncu Ndiaye gibi o da Kayseri de orta sahanın hücum kısmında daha çok görev alıyor nasıl ki Ndiaye Galatasaray'ın hücumcu orta sahası olabilmek için yeterli değildi Mensah da değil

Ndiaye'nin avantajı inanılmaz dirençli bir adamdı rakibe baskı yapardı top çalardı özellikle iyi dönemlerinde takımın en önemli parçalarından birisiydi Ndiaye ama Mensah'a bakıyorum da orta sahaya geçip o "baskıyı" kurabilecek oyuncu değil kesinlikle daha ince işlerin adamı hatta Kondisyon/Fizik olarak Seri'den farksız bir oyuncu öyle klasik siyahi orta sahalar gibi değil

Mensahla falan uğraşıyorsak gerçekten boş iş yapıyoruz yine. Lemina kalacaksa bize ön libero lazım melo gibisi bulunmaz ama onun 1-2 tık altı bi oyuncu bile baya baya fark yaratır ve tabiki duran top kullanabilen, şut atabilen bi ofansif ortasaha şartoğlu şart. Mensah bunlardan hangisine uyuyor? Hiçbiri anca lemina giderse yerine alınabilecek bir oyuncu. Umarım yine transfer yapmak için transfer yapmayız

Muslera - Okan
XXXXXX - Marcao - Donk - Ahmet
Linnes - Saracchi - Şener - Nagatomo - Taşdemir
Lemina - XXXXX - XXXXX - Taylan - Ömer
Feghouli - Onyekuru - Jimmy - Akbaba - Yunus
Falcao - Diagne - Adem

2 tane orta saha ve 1 stopere iyi kadro olur.

Evander i izleyince 10 numara futbolcu nasıl oynar hatırladım belhanda ile 2 senedir dert cekiyoruz satın bu belhanda ruhsuzunu alalım genç bir on numara Atalay da yedekler onu

Brugge deki Diatta Dennis gibi kanat lazım bize sadece onyekuru ile olmaz eğer gerçekten hücum futboluyla rakibi boğacaksak 2 kanattada hızlı çabuk adam lazım ki bir kanattan yüklenirken diğerinden de tehditkar olmalıyız ve defansın dengesini bozmalıyız alacak olduğumuz 10 numara kesinlikle bol bol şut atan uzun pasları iyi yapan ters kanata toplar atan sneijder gibi beklenmedik paslar atabilen biri olmalı (gönül ister Talisca).
Ayrıca marianonun yerine zaten linnes şener gelicek sol bekede galiba saracchi olucak ki onyekuruda kesin gözüyle bakarsak iyi bir sağ açıkla kanatlar bir anda vitesi 1den 5e takar ki ışte o zaman istediğimiz göze hoş gelen hücum futbolu oynarız bu sayede defansta rahatlar Marcao da yanına biri gelince kendine gelicektir ve geçen sene oynadığı seviyeye çıkacaktır.

Muslera
Linnes - Kaan Ayhan - Marcao - Saracchi
Lemina - Mert Hakan
Bruma - Talisca - Onyekuru
Falcao

Bu kadro ile 2.devre ligin altından girer üstünden çıkar şampiyon oluruz sadece
Çok isterim...ama sanki bizimkiler "1 kanat yeter; öteki tarafta Feg, Jimmy fln oynar" der gibi.

Yoksa iki hızlı Kanat şampiyonluk demek olur

Açıkçası artık Fatih Hocanında herşeyin farkında olduğunu düşünüyorum takım komple değişecek ama dediğin gibi belki hepsi devre arası olmayabilir ama Feghouli belhanda mariano çetesini komple göndermesi lazım ilk başta mesela feghouli evet bizi geçen sene şampiyon yaptı ama ligin ilk yarısı yatti hiç top oynamadı aynısını suan da yapıyor bir iki hareketleniyor hiç gerek yok direk gitsin abi bizim böyle yatıp yatıp transfer zamanı gelince top oynamaya çalışan adamlara ihtiyacımız yok bize Onyekuru gibi evlatlar lazım
Bu arada onyekuru saracchi marcao simdiden ilk 11de 3 tane 23 yaş alti oldu ki bu bizim kolay kolay görebildiğimiz birşey değil senelerdir sanki yavaştan bi 25-26 yaş ortalamalı kadroya geçicez gibi.

Bence tamda bizim aradıgımız topçu hücumsal anlamda ndiayeden 2 kat daha iyi özelllikle pas atma konusunda evet defansif olarak ndiaye gibi olmaz ama ofansif olarak çok işimize yarabilir adam gerçekten iyi dripling yapıyor sanki kanat oyuncusumuyçasına ortadan yarıp gitmesi falan bir anda rakibin orta sahası saf dışı bırakan driplingleri bunları ndiayede çok yapıyordu yani işimize her türlü yarar benim fikrimce ve büyük ihtimalde aynı ndiayedeki gibi de 1 sezonda 2-3 alıp banko 10-15e satarız

Andone - E.Mor - Nzonzi - Mariano bence bunlar kesin yolcu, Seri ve Belhanda konusunda hala emin değilim sağlam orta saha duyumu yok bence Nagatomo'da kalacak ama nasıl olacak kadro planı bilemiyorum.

Bu arada saracchi transferini ilk yazan manu lonjon idi. Kaynagi kim bilmiyorum ama takip etmek lazim
DtKQqaSZ_400x400.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt