Size arabistanin prensini veriyoruz. Sökülün paralariFas Gazetesi Bladi: Kulübün yaşadığı mali zorluklara rağmen Al-Ittihad, Galatasaray'a Belhanda için resmi teklifte bulundu. Türk kulübü Belhanda'yı satmak için 10m € istiyor."
Size arabistanin prensini veriyoruz. Sökülün paralariFas Gazetesi Bladi: Kulübün yaşadığı mali zorluklara rağmen Al-Ittihad, Galatasaray'a Belhanda için resmi teklifte bulundu. Türk kulübü Belhanda'yı satmak için 10m € istiyor."
sarrachi de bittiOnyekuru harici transfer olacağını düşünmüyorum birde olursa Arda.
sarrachi de bitti
bild de girmisti o haberiOkuyoruz ama umarım bitmiştir. Emre Akbaba ve Linnes dönerse Daha mücadeleci bir takıma döneriz diye düşünüyorum Belhanın gitmesi bana göre çok zor imkansıza yakın.
Geçmiş olsun yeğenim bu nöbetin sana ihtiyacı varsifayi kaptım
Engelli olmasiyla ne alakasi varşizofren değil engelli bir arkadaş.Profiline girseydin görurdun.Ayrıca ne derse der seni ilgilendirmez.
Ben sormuştum heys, gokay abi kim etiketleseydin ya görürdü belki :/ bu lig icin fazla yetenekli oldugu icin lisans cikarmamis olabilirizDun oltion bilalliyi merak edenler olmus..lisansini çıkartacaktık en son.gokay abi daha iyi bilir,ona sorun.videosu var,bu lig icin fazla yetenekli

Bir o eksikti zaten. Diagne de geliyor. Tımarhane gibi takım oluruzTahminen maiconu devre arasi geri cagiracaklar
SM-G975F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Ömer#Hedef23 (@omertasbas17) Tweetledi: Menajerlerden sızan bir transfer haberi daha. Galatasaray Rangers'ta oynayan 23 Yaşında ki ortasaha ile ilgileniyor. Transferin gerçekleşmesi için 1.5 M € yeterli olabilir.
O isim Joe Aribo.
Zenci stoper istemiyoruz,zenci stoper pismanliktir
Ömer#Hedef23 (@omertasbas17) Tweetledi: Menajerlerden sızan bir transfer haberi daha. Galatasaray Rangers'ta oynayan 23 Yaşında ki ortasaha ile ilgileniyor. Transferin gerçekleşmesi için 1.5 M € yeterli olabilir.
O isim Joe Aribo.