Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustapha BUNDU geldi mi

mustapha-bundu-of-agf-arhus-in-action-during-the-danish-alka-match-picture-id958141274

bunduyla ilgili haber 1 ay önce cıkmıstı ilk ,izlemişiz gercekten.yani brumadaki gibi süreç.bruma ile ilgili ilk haber nisan 2013te cıktı,aynı yaz da aldık.

bu mustafa bundu'ya yükseldim. zaten talisca tarzı uzun forvet arkası veya kanatların hastasıyım. kapıp gelin şu vatandaşı

Beşiktaş’ta oynayan Tyler Boyd bizde iş yapmaz mı? 24-25 yaşında benim bildiğim. Geçen sezon Ankaragücü’de bayağı etkili performansı vardı.

Neden yapmaz mesela? Yeni çevre, ortam ve teknik direktör ile birlikte Ankaragücü performansını ortaya koyamaz mı?

Kaleye gitmekte zorlanan bir Galatasaray’da hızlı oyuncular iş yapar benim bildiğim kadarıyla. Futbol cahiliyim ben, anlatsana argümanlarla mesela.

Yoksa sırf Beşiktaş’da pek süre alamadan oynayamadığı için mi bu yorumu yapıyorsun?

Mesela bizim çöp, leş dediğimiz, bedava yolladığımız Serdar Aziz ve Tolga Ciğerci Fenerbahçe için önemli futbolcular haline geldi. Hatta Serdar Aziz önemli bir miktarla devre arasında Rusya’ya transfer olabilir, öyle konuşuluyor.

Tartışalım hadi.

not: ben Boyd gelsin, iş yapar demiyorum. Bir fikir sunuyorum. Saygısızca yorumuma herhangi bir argüman kullanmadan, sırf beni komik duruma düşürmek için ‘yapmaz’ yorumunda bulunan arkadaşın fikirlerini merak ediyorum.

Yoksa FİFA kariyerinde Douglas Costa’yı mı aldın kanatlara reis?

ideal kis nöbeti böyle olur benim icin

OUT
Babel
Mariano
Nagatomo
Nzonzi (maalesef bitti )
belhanda
feghouli (halen kararsizim)
seri** (asagda yildiz ile yazacagim oyuncu gelmezse kalsin)
andone

IN
Kaan Ayhan ( ya da baska türk mesela mert cetin)
saracchi (gelmis)
Onyekuru (gelmis)
Banega**
Diagne
Linnes
Okay Yokuslu
Teixeira veya Ianis H. (ya komple skorer veya oyun kurucu)
Emre K.
Mert Hakan

Nando
Linnes Kaan Marcao Saracchi
Okay
Mert H. Banega
Emre K. Falcao Onyekuru

Okan
Sener Ahmet Emin Emre
Donk
Atalay Jimmy
Adem Diagne Yunus

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt