Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.185
- 72.800
- 5.188
Sekidika’ya izin cıktı
Eskişehirspor Teknik Direktörü Coşkun Demirbakan, Galatasaray’ın devre arasında kadrosuna katmak istediği Jesse Sekidika hakkında konuştu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Videolara bakılarak diyordumtanimiyorum. arastiriyorum su an kimin nesi
Videolara bakılarak diyordum
ptt nin manesi olur kendisiÇalım yeteneği ve sutu iyiymiş sekidikanin
Bu sefer umudum yok. Eger yalan soylemiyorsa surekli belini ve kalcasini tutuyor. Bence isteyen varsa mutlaka satilmaliFeghouli gitsin mi gitmesin mi hala karar veremedim. Bu adam garip bir şekilde ikinci yarılarda açılıyor. Sezon sonuna kadar bizde kalmalı sonra satılmalı diye düşünüyorum. Ha çok iyi teklif gelirse mesela +10 m falan satılabilir.
MantikliJesse filan gelecekse Mehmet Ozcan da gelsin. Bir de Atalay ile filan imzalayip Yunus ile beraber oraya 1.5 yilligina kiralayalim.
Galatasaray 3.0. hayırlı olsun
_________Lemina__Matic
Sekidika______Texeira____Onyekuru
Sekidika sağ kanada düşünülüyorsa bence olmaz o iş. İki kanatta da hızlı oyuncu takımın kimyasına aykırı. Bir kanatta Onyekuru gibi uçan kaçan bir kanat, diğer kanatta Feghouli gibi şutör, oyunu açan, zeki kanat lazım.
Fb ve Bjk son senelerde bu genç oyuncuları değerlendirmede iyi yapıyor. Bizim de genç oyuncularımızı takaslarla falan kullanmamız lazım.Jesse filan gelecekse Mehmet Ozcan da gelsin. Bir de Atalay ile filan imzalayip Yunus ile beraber oraya 1.5 yilligina kiralayalim.
Aynen, Eskisehir zaten Zorda. 2 genc verip pissinler, PTT ligi sert, en azindan o sertlige alissinlar.Fb ve Bjk son senelerde bu genç oyuncuları değerlendirmede iyi yapıyor. Bizim de genç oyuncularımızı takaslarla falan kullanmamız lazım.