Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok yakından tanımıyorum ama hızı ve dikine gitme yeteneği gayet iyi bu kara oğlanın tabii STSL için daha önemlisi Galatasaray için yeterliliği tartışılır onu gelirse bakıp görürüz

Ama bu ligde bir kanatta Onyekuru diğer kanatta yine hızlı dikine gidebilen bir kanat oyuncusu ile başarısız olman imkansız

Takipte kalınız. Jesse ile temaslar sürüyor.
En kısa zamanda bir röportaj yapmak isteriz.

Screenshot_20191226-134219.webp

Sekidika sağ kanada düşünülüyorsa bence olmaz o iş. İki kanatta da hızlı oyuncu takımın kimyasına aykırı. Bir kanatta Onyekuru gibi uçan kaçan bir kanat, diğer kanatta Feghouli gibi şutör, oyunu açan, zeki kanat lazım.

Feghouli gitsin mi gitmesin mi hala karar veremedim. Bu adam garip bir şekilde ikinci yarılarda açılıyor. Sezon sonuna kadar bizde kalmalı sonra satılmalı diye düşünüyorum. Ha çok iyi teklif gelirse mesela +10 m falan satılabilir.
Bu sefer umudum yok. Eger yalan soylemiyorsa surekli belini ve kalcasini tutuyor. Bence isteyen varsa mutlaka satilmali

Onyekuru
Sarac
Bunlarin kampa yetismesi iyi ama asil onemli olan orta sahanin mutlaka Denizli macindan once gelmesi. Konya macinda takim %80 hazir olmali.

Sekidika sağ kanada düşünülüyorsa bence olmaz o iş. İki kanatta da hızlı oyuncu takımın kimyasına aykırı. Bir kanatta Onyekuru gibi uçan kaçan bir kanat, diğer kanatta Feghouli gibi şutör, oyunu açan, zeki kanat lazım.

Kesinlikle ama zaten bu arkadaş yedek hatta tribun için alınıyordur.Maaşı muhtemelen ömer bayram kadar olur.Onyekurunun yedeği olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt