Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ft de de iyi mide varmış.
1 yıldır yüzüne bakmayan adam kulupsüz kalıp elini öptü diye affediyor.
Ulan topcu olsa takımı kurtaracak olsa anlayacam da götten bacaklı göbekli, başakşehire gram faydası olmayan adama milyon eurolar verecek ve taraftarı bölecek.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arda h.o bize desteklemek düşer bu saatten sonra.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fatih Terim gelirse Galatasaray'ı takip etmem diyen çoktu büyük konuşmayın derim.

1 maç alır çocukluk aşkına dayanamazsın

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gidene kadar Takımı desteklemeyi bırakacağım için muhtemelen umurum olmaz.
images.webp

Arda eğer geleceksen sosyal medya hesaplarını kapatacaksın, Galatasaray kulübünden ve taraftarından özür dileyeceksin, bir daha seni sinema kapatırken veya adamın tekine kafa atıp silah çektiğini görmeyeceğiz ve maaş olarak da asgari ücrete talim olacaksın. Bunları kabul ediyorsan gel.

jesse_sekidika_kimdir_kac_yasinda_kariyeri_ve_transfermarkt_bilgileri_h26613_4154e.webp

Kanatlar Nijerya Style olacak... Rüyalarım kabul oluyor çok şükür.*
... sağ da Onyekuru dalıyor; Jesse sol dan depar atıp koyuyor...

*Ne demişti Arif ?

"i have a Dream, bir gün iki akan zenci Kanatlarımız olacak"

Son düzenleme:

yorulduk be.

ayrıca bu olay benim gözümde Arda’yı değil, Terim’i bitirir.

Kendine yapılan ayıbı affettin diyelim. Bu adam Galatasaray’a da ayıp etti. 2011 de kaçar gibi gitti, komik dedi, fenerliler ile bir oldu. Şampiyonluk rakibimize gitti.

Kendisi zaten bitmiş. Futbol olarak da bitmiş. Daha bitemez gözümüzde. Ama bu işi kişisel ego tatmin seviyesine indirgiyorsak o zaman ben niye destekleyeyim.

O zaman PARA KAZANAN > Taraftar oluyor.

Eşitlik bozuluyor.

Arda gelmez, halen anlamadınız.. Bosverin bu haberleri ve postları. Konuşmaya bile değmez.

Arda Kadiköyde 90+4te galibiyet golü atiyo. Fener taraftarina kosup haraket yapiyo.

i have a dream

yorulduk be.

ayrıca bu olay benim gözümde Arda’yı değil, Terim’i bitirir.

Kendine yapılan ayıbı affettin diyelim. Bu adam Galatasaray’a da ayıp etti. 2011 de kaçar gibi gitti, komik dedi, fenerliler ile bir oldu. Şampiyonluk rakibimize gitti.

Kendisi zaten bitmiş. Futbol olarak da bitmiş. Daha bitemez gözümüzde. Ama bu işi kişisel ego tatmin seviyesine indirgiyorsak o zaman ben niye destekleyeyim.

O zaman PARA KAZANAN > Taraftar oluyor.

Eşitlik bozuluyor.
kim kime ayıp etmiyor renktaş evimize karı almıyoruz duygusal olarak içimizde eksik kalanların hayalini yaşamak istiyoruz sadece

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt