Necmi Koyuncu
Cezalı
- 5 Şubat 2018
- 17.446
- 12.538
- 1.133
Sayende fark ettim editör arkadaş başlık açmış da millet yeni fark etti ben zaten her yerdeyim hürmetler üstat
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sayende fark ettim editör arkadaş başlık açmış da millet yeni fark etti ben zaten her yerdeyim hürmetler üstat
İkisi de sol kanat oynuyor renktaşım. Sağ kanat oynadıklarında performansı düşüyor.Bruma ve Onyekuru Kanatlari allahim lütfen dogru olsun
Tek sıkıntımız bu adamlardan hangisi sağ kanat oynayacak diye olur ama varsın olsun kanatsız oynamaktansa hangisi sağda oynayacak diye derdimiz olsunBruma ve Onyekuru Kanatlari allahim lütfen dogru olsun
Bruma ve Onyekuru Kanatlari allahim lütfen dogru olsun
babel ve feghouli satılabilir eğer satılmazsa feghouli 10 numara olarak babel yedek forvet olarak değerlendirilebilir o zaman 3 kanat olur onyekuru,bruma,sekidikaBruma eğer transfer için geldiyse o takım biz değilizdir. Onyekuru-Sekidika var zaten hali hazırda daha durumları belli olmayan Babel-Feghouli var 5 kontenjan harcanmaz oraya.
Başka takım salça oldu kesin eğer geliş nedeni transferse(muhtemelende öyle)
Bizden ala salça kim ki?Bruma eğer transfer için geldiyse o takım biz değilizdir. Onyekuru-Sekidika var zaten hali hazırda daha durumları belli olmayan Babel-Feghouli var 5 kontenjan harcanmaz oraya.
Başka takım salça oldu kesin eğer geliş nedeni transferse(muhtemelende öyle)
babel ve feghouli satılabilir eğer satılmazsa feghouli 10 numara olarak babel yedek forvet olarak değerlendirilebilir o zaman 3 kanat olur onyekuru,bruma,sekidika
Kulübü düşünen yok reis olsa bu halde mi olurduk. Anadoluda kalsalar belki ömürleri boyunca kazanamayacakları paraları biz her gelene veriyoruz. Açlık sınırı 1.5 m euro oldu kulüpte. Gerçekten çok iğrenç yönetiliyoruzUmarım böyle bir hata yapmayız.
Senelik 100bin € kazanan 26 yaşına kadar sivas ve menemen gibi takımlardan ötesini görmemiş bir top tepiciye 18 kat maaş vermek kulübü zarara sokmaktan başka bişey değildir.
Emre akbaba gibi zarardan başka birşey getirmez.
Senelik 500 bin€ teklif et gelirse gelir gelmezse kendi bilir.
Fenere veya bjk'ye gidip ne yaparsa yapsın.
Yedek oyuncuya senelik 1.8 verenin futbol bilgisi yoktur.
Bruma sağda sıçar alsalar keşke hem o 2 beyinsiz aynı anda sahada olursa takım oyunu diye bişey olmazFb alır Bruma'yı. Kanatları Garry ve Bruma'dan oluşturup maksat bizi kudurtmak şerroların
İkisi de sol kanat oynuyor renktaşım. Sağ kanat oynadıklarında performansı düşüyor.
İşte pratikte öyle olmuyor. Mesela Nagatomo'yu ilk başlarda istiyorduk ama sonradan sol ayaklı olmayan sol bek oyuncusu mu olur demeye başladık. Bruma'yı alsak bu adam sağ kanatta olmuyor niye aldık diyeceğiz.Hallederiz biz de kanat mi var tek problem bu olsun yeter ki gelsin