Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şampiyonluk maçı dk 90 penaltı gol olsa şampiyonluk geliyor. Mevcut kadrodan kim için %100 atar dersiniz?
Muslera'dan başkasına güvenemem bu kadroda.
gif.gif

————-Muslera

Linnes-Luyindama-Marcao-Sarrachi

————Lemina—Mensah

Feghouli————————-Bruma

———Yaremchuk—Falcao

Ben size diyeyim mi onyekuru muhabbeti yazinki muhabbet gibi olacak ilk transfer o olacaktı güya 2 sene kiralik geliyordu anlaşma tamamdı ha geldi ha gelecek ZART babel gelmişti. Şimdi de ayni bokun laciverti olacak onykuru yarin geldi obür gün geldi, kesin oğlum kesin, onyekuru uçakta ZART galatasaray arda ile yıllık 1.8 milyon eurodan 3 senelik anlaşma imzaladı

size bi firsat kiralamayi söylimmi? ANTE REBIC! ac milan ibrayi aldi, piatek var + leao. Rebic oynamiyordu daha da oynayamaz. tam aradigimiz adam

Çok iyi bir 6 Numara iyi Bir Stoper Ve Forvet yedeğine
takım şıkır şıkır top oynar bu kadar basir

Akşam maçı alır mıyız acaba ? İçerideki maçlarda bile tereddüt yaşıyorum. Kaç senedir ilk defa bu tereddüt durumuna ilk kez bu sezon düştüm.

Bu sözde yeni transferimiz Jesse yi izlerken bir adam daha gözüme çarptı 20 numaralı issah Eskişehir'in on liberosu Ganalı 27 yaşında ve ikisi de iyi anlaşıyor diyeceksiniz ki küme düşen takımdan iki adam mı alınır takım da kalite öyle düştü ki Selçuk belhanda ile orta saha bomboş bu Ganalilar biliyorsunuz fizik güçleri yüksek Eskişehir in değeri transfermarkt da 2.5 milyon euro taraftar istemez böyle topcuyu ama benim dikkatimi çekti var mı canlı izleyen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt