Mahir Nadi
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2010
- 28.465
- 9.145
- 1.813
Basima bir is gelmeyecekse mariano sezon sonuna kadar kalmali derim
Eger yerine klas bir sagbek gelmeyecekse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum. Tam bir kapalı kutu. Leipzig'de fazla maça çıkamamış. Nagatomo'nun en azından defansı iyiydi baya. Bu adam ne verecek takıma kestirmek zor. Umarım keşke Nagatomo kalsaydı demeyiz sezon sonunda. Aslında Mariano gitse Nagatomo sağ ve sol bekleri yedeklese iyi olurdu.Bu arada saracchiyi de cok gozumuzde buyutmeyelim derim
Basima bir is gelmeyecekse mariano sezon sonuna kadar kalmali derim
Ilk defa begendigin birine denk geldim Seri mi bu yazik vallah Seri olmustu aglayani yok Belhandadan bile bi farki yok belhanda arada bir iki calim atiyor bariİkiside çöp ve yedekten öte olmaz.
Belhanda yerine Seri geçmeli ve iyi bir 6 numara alınarak arkasında lemina ile birlikte iyi bir ikili olmalı
Tabi seri'nin oynadığı 11 de mutlaka hızlı kanat ve bekler olmalı.
Katılıyorum. Tam bir kapalı kutu. Leipzig'de fazla maça çıkamamış. Nagatomo'nun en azından defansı iyiydi baya. Bu adam ne verecek takıma kestirmek zor. Umarım keşke Nagatomo kalsaydı demeyiz sezon sonunda. Aslında Mariano gitse Nagatomo sağ ve sol bekleri yedeklese iyi olurdu.
Peki bildirmedigi halde bonuslari senin bilmen nasil oluyor. Ne taktin falcaoya.Bu yönetim butun bonuslari bildirmedigi için bizim haberimiz olmuyor.
Oynadığı her 5 maça prim alıyor.
Managerine 5 milyon verdiğimiz söyleniyor.
Bu işin birde imaj hakları var.
Sana kalsa diagne'ye de 10m tek verdik.
Ancak 10 + 3 bonus + 2 KDV verdik.
Ayrıca genç oyuncu almak için bizde ffp'nin arkasından dolanabilriiz.
İmza parası adı altında genç oyuncu kendi bonservisini alıp gelebilir ( örnek =Taylan)