Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
images

Demek kral geri donuyor...
Diagne Yazılır;
Adam diye okunur!

Flash 3.sezondan sonra sıçmış ama izliyorum ne yapalım castle rock i da izleyeceğim.marianneden sonra guzel olur.you dizisi de geldi.ayrica the witcher var daha

EN GEC YAZ DÖNEMI ARTIK KADRODA OLMAMASI GEREKENLER:

Younes Belhanda --> Bu sorumsuz herifi savunmaya gerek yok.
Sofiane Feghouli ---> Aylarca top oynamayan, götünü kaldirmayan bir adam.
Steven Nzonzi ---> Tutmadi, bize agir oyuncu gitmez.
Ryan Babel ---> Tam bir kanserojen madde. Top gelecek de vuracak.
Yuto Nagatomo --> Gidiyormus.
Mariano Ferreira ---> Sal bizi be dayi
Ryan Donk ---> Pozisyon bilgisi yerlerde, böyle biri 500 bin alsa neyse, 2m veriyoruz.
Selcuk Inan ---> Rezalet.
Sener Özbayrakli --> Sürekli sakat, Nazim Sangare bedelsiz alinmali. Bu eleman gitmeli
Jimmy Durmaz ---> Fransa'ya mi gidiyor nereye gidiyor bilmiyorum ama gitmeli.

30 ve üstü adamlardan sadece Muslera, Falcao ve Adem kalsin. Belhanda, Feghouli, Babel biraz para getirebilirler. Digerleri bonservis getirmez.
Jimmy gitmeli diyorsun ve Adem kalsın diyorsun.. Adem sahada olduğu her maç takımı 10 kişi oynatıyor.. Savunma arkası koşuları vs. 0 bu adama nasıl kalsın diyorsunuz?

Jimmy gitmeli diyorsun ve Adem kalsın diyorsun.. Adem sahada olduğu her maç takımı 10 kişi oynatıyor.. Savunma arkası koşuları vs. 0 bu adama nasıl kalsın diyorsunuz?
Adem Büyük oynadığı zaman her zaman mücadele eden, faul alan, sezgileri kuvvetli bir oyuncu. Çirkef tarafı var ve bu çoğu kişinin hoşuna gitmiyor ama şu takımda ne zırzoplar oynadı. Adem geniş kadroda olmalıdır. Yılda 3-5 maç alır sana. Ben gayet memnunum. Alt yapıdaki zengin züppelerin evlatlarına forma vereceğime Adem'i sahaya sürerim.

PCT-L29 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt