- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
w'hampton vallejoyu yollamak istiyormus. kiralasak mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
10 numara için makul olur bencede![]()
Javier Pastore - Oyuncu profili
Javier Pastore ➤ Arjantin'den eski futbolcu ➤ On Numara ➤ Son kulüp: Qatar SC ➤ * 20 Haz 1989, Córdoba, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Kiralanabilir aslında
ölü . hell no![]()
Javier Pastore - Oyuncu profili
Javier Pastore ➤ Arjantin'den eski futbolcu ➤ On Numara ➤ Son kulüp: Qatar SC ➤ * 20 Haz 1989, Córdoba, Arjantinwww.transfermarkt.com.tr
Kiralanabilir aslında
muthıs topcuSekidika ne yav? Kaç kez izlediniz? (izlemedim)
Şimdi isteyenler 3 hafta sonra götüne teneke bağlar yollar.
Kim oynasın emre mor mu gördük nasıl oynadığını Jimmy mı oynasın arda mı feguli mi çek feguliyi 10 numaraya salla gitsin belhandayi al arkaya mensahi yanında Taylan sanki bizim lig cok zor fizik gücün yerinde olsun kanatlar hızlı yeterliSedidika çöpün teki genç olsa neyse gelmiş 23 yaşına
Ptt'de açık alanda top koşturuyor bizde bi book yapamaz verilen para ufak ama yabancıyı boşa harcıyoruz o kötü olacak
Ben bunlar oynasın mı dedim? Sekidika olmazsa illa bunlar mı oynayacak kardeşim? Fransa 2'de Avusturya 1'de ne kanatlar var git al.Ptt'de Umar Aminu, Sekidika'dan 5 yaş daha genç iken onun yaptıklarının 2 katını yapıyordu.Kontra atak topçusunu sırf ucuz diye yabancı sınırı varken almak saçmalık.Kim oynasın emre mor mu gördük nasıl oynadığını Jimmy mı oynasın arda mı feguli mi çek feguliyi 10 numaraya salla gitsin belhandayi al arkaya mensahi yanında Taylan sanki bizim lig cok zor fizik gücün yerinde olsun kanatlar hızlı yeterli
Dorukhan Tokoz hangi takim ve ligden bjk'ye geldi?Sekidika'ya benim de gözüm tutmadı ya. Ptt 1. ligde iyi işler yapabilir ama bizim oynadığımız yer Süper Lig arkadaşlar. Süper Lig'deki Anadolu takımlarıyla bile aramızda fark varken siz gidip ptt 1. ligde oynayan adamı istiyonuz. Madem Sekidika çok iyi ondan mı Eskişehir alt ligde sonuncu sırada?