Arif Ulu
Baba Gündüz
Evet o emoji li adam kim ?Gizlenen adam bence tweeti atan Atakan Bodan olabilir o da göbekli iri yarı bir herif.
1. Oyuncu
2. Oyuncu menajeri
3. Gazeteci (menajer resmi çekiyor)
Alalım son kararınızı
Evet o emoji li adam kim ?Gizlenen adam bence tweeti atan Atakan Bodan olabilir o da göbekli iri yarı bir herif.
Belki gizem katmak amacıyla kendini çekip menajer diye trollüyor olabilir.a
adam kendi resimlerini felan paylasiyor. niye gizlesinki. sanmam
Ben tweeti atan Atakan Bodan'ın kendisi diyorum. Oyuncuya pek benzemiyor herif. Menajeri de öyle foto çektirmez. Gazeteci niye çektirsin?Evet o emoji li adam kim ?
1. Oyuncu
2. Oyuncu menajeri
3. Gazeteci (menajer resmi çekiyor)
Alalım son kararınızı
Ulan ansızın Talisca havalimana gelse ve Levent Abi de teyit etse bile İnanmam yaaayapacagim günahlarin haddi olmaz
MaalesefHocam bir hastane ye gider misin
Bir Helikopter çal git işte.MaalesefBen çok uzağım.
istihbarat sefi sensin. nerede connectionlarinBir Helikopter çal git işte.
Bu mu Galatasaray sevgin ?!
GSC ye daldım, çocukları unuttum.istihbarat sefi sensin. nerede connectionlarin
Bunu yapmagizli herifi buldum işte o isim
![]()
gizli herifi buldum işte o isim
![]()
Bu gelisme sonrasi GscArda TURAN'ı almışız. Başakşehir'den bir arkadaşım var. İsmini de vereyim. Şaban AYTEN kendisi Arda'nın vedalaştığını ve Galatasaray'la her şeyi halletim Şaban ağabey, ikinci yarı Galatasaray'dayım dediğini aktardı. Bu arada Şaban AYTEN Başakşehir futbol kulübünün ahçısı oluyor.
destur ulan
edit. f.k
Katılıyorum. Arif ULU varken bana düşmez.istihbarat sefi sensin. nerede connectionlarin
malın teki kardeşim ilk kez izlemiyoruz musera gidince kaleye bu kova geleceğine hiç kimse gelmesin melou falan çağıralım o oynasın.
Muslera gidince kalenin 1 numara adayi gokhan akkandir. Dun boru gibi gol yedi olabilir Muslera da boyle goller yiyo diye kötü kaleci mi oluyor? Rize gibi bi takimda 2-3 senedir bi ton mac kurtardı.
@Musap Aydinli @Barış Savaş