Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buztepe naber ? Terimci olmussun diye duydum ?
imkansiz, ben bu sitenin en buyuk anti terimciyim Ahmet arif kesen abiyle beraber
Iyı olan adam kalmak icin canini vermesi gerek. O arti da var. Hele taraftar bagirina basarsaiyide satin alma opsiyonu olsa bile en az 8-10 milyon dur alamiyacagiz oyunculara satin alma opsiyonu koydurmak manasiz oluyor
Bari sen yapma yaaBen bi duyum aldım arkadaşlar Samatta... %99 doğru, Belçika'dan... Bitmiş... Hayırlı olsun Galatasarayımıza
Aynen KAYNAKLARI YAZIN BANA VERIN YINE xdoyle olmuyor renkdas, kaynagina @Musap Aydinli ya ozelden yazman lazim
4 OcakResmi transfer sezonu 1 Ocakta mi basliyor?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Pazar ed cmtesi ayin 4üResmi transfer sezonu 1 Ocakta mi basliyor?
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Gokhan iyi bi gk, rize gibi bi takimla basaksehir ayni degil mert de iyi ama ben gokhani tercih ederim mert eski 1 kuş sonuçtaCan nasıl bir vasat sevicisin yahu bazen sana inanamıyorum. Muslera giderse şu ülkede isteyeceğim iki kaleci var biri mert diğeri uğurcan adam olacak çocuk bokundan belli olur derler. Parası neyse verilip alınacak kalecilerdir. Maç ayırmaksızın herif çabalıyor oynuyor, yeterli yetersiz ayrımın girmiyorum. Gökhanı geçen seneden beri izliyorum o beklenilen eşiği geçemedi. Belki iki seneye patlayacak belki 4 seneye bilemeyiz ama şu an görüntü ağır vasat bir kaleci bunun beklentisine girene kadar okanı yetiştirmeye çabalamak daha doğru hareket olur. Keza ikisi de aynı seviyedeler
Kaynak:fatih babamAynen KAYNAKLARI YAZIN BANA VERIN YINE xd
adminler beni transfer dönemine özel mod yapsin diyenler
SON Dakika:
Sanatta şu anda İstanbul'da
Çocuklara teyit ettirmeye çalışıyorum geliş nedenini.
niye vur dediniz?Dünkü rizenin kalecisini paf takımıma koymam uzaktan gol yediği için değil adam kalede güven vermiyor her top geldiğinde
içeri alacak gibi ayrıca olay uzaktan gol yemekte değil torje denen adam yarım metre gerilmeden kasıktan mermi gibi vuruyor
jailson aldı topu önüne açtı gerildi ben içimden vur ulan vur dedim.Trübündeki bile vur dedi kaleci ters direk dibinde uyuyor
İlk golde mal barajı kurdurdu kendi oyuncusu önünde duruyor çekil ordan demedi topu gördüğünde iş işten geçmişti
bu kaleci ptt ligine yakışır muslere ile adını aynı cümlede anmak zinhar günahtır.Çarpılırsınız
gel lan
Kalecinın sığır olacağını tahmin etmediğimden olsa gerekniye vur dediniz?