Sezer ÖZAY
Kırmızı Üye
- 5 Mayıs 2011
- 2.406
- 316
- 1.343
istihbarata bak allah bilir mert hakan'la da ön protokol yapmışızdır. Nerden buluyorlar böyle haberleri keşke ben de bulabilsem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
1mnin üstünde alınıyordu yanılmıyorsam kasımpaşadaDiagneyi kesin araplar alir ama en buyuk sorun maas
adam Kasimpasada yanilmiyorsam 700.000 euro aliyordu
sen gidip adami 2.2m euro maas veriyorsun. 1,6 falan verseydin adam cok rahat 3 veren arap kulubune giderdi simdi en az 5 istiyor
diagne'den para kazanma ihtimalin varken sezon sonu bedava gelecek mert hakan ve emre'yle niye takas edip zarar edelim?Diagne'yi Sivas'a verip karşılığında Emre ve Mert Hakan'ı şimdi bedelsiz alsak?
Diagne'yi Sivas'a verip karşılığında Emre ve Mert Hakan'ı şimdi bedelsiz alsak?
Bu Sarper Sesli kimse yeni transfer baronu olacakBu arada bu adama göre devre arasında sürprizler olabilirmiş.
Reis Diagne'yi alan yok ki. Araplar bile alamadı. Çin kulüpleri zaten alamaz bundan sonra. En azından Mert'le Emre'yi şimdi alırız sezon sonunu bekleyeceğimize. Belki üstüne para da alabiliriz. Diagne = Emre + Mert + 2,5 m gibidiagne'den para kazanma ihtimalin varken sezon sonu bedava gelecek mert hakan ve emre'yle niye takas edip zarar edelim?
1-2 k daha koparmaktir bu.
Ertan guvenilir ben yanildigini az gordum1-2 k daha koparmaktir bu.
o degilde bu ertan güvenilir mi
Falcao ve Babel transferlerinde sözleşme süresi ve maaşları tek bilen adamdıErtan guvenilir ben yanildigini az gordum