- 13 Ekim 2014
- 108.698
- 58.366
- 4.588
1-2 yerde okudum simdi umarim dogru degildir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
link at fusap, suan chivas ile demleniyom sen morgan mi actin
![]()
[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu | DonanımHaber Forum » Sayfa 3222
** GALATASARAY ** Stadyum : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Kapasite : 52.650 SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ Youtube | Twitter | İnstagram | İÇ SAHA FORMAMI - Sayfa 3222mobile.donanimhaber.com
ben arfa bizde diyorlar ?!?!?!?!?!
umarim öyledir. rodopta yarin 10 no ile ilgili bir kac sey aciklayacaktialayi salliyor
ancak beranda giderse texeira gelir
Birkaç sey aciklayacaksa belhanda kalıyorumarim öyledir. rodopta yarin 10 no ile ilgili bir kac sey aciklayacakti
Ulan Musp![]()
[Galatasaray 2019/2020 Sezonu] Genel Tartışma ve Transfer Konusu | DonanımHaber Forum » Sayfa 3222
** GALATASARAY ** Stadyum : Ali Sami Yen Spor Kompleksi Kapasite : 52.650 SOSYAL MEDYA HESAPLARIMIZ Youtube | Twitter | İnstagram | İÇ SAHA FORMAMI - Sayfa 3222mobile.donanimhaber.com
Musap'a mal mı diyorsunben arfa haberine inanan maldır
belhandaya talip var satılcak der büyük iht satılması da transferin son günlerini bulur son gün bi herif alırızumarim öyledir. rodopta yarin 10 no ile ilgili bir kac sey aciklayacakti
musap foruma olta atmaya çalışmış gibi duruyorMusap'a mal mı diyorsun
Emre mor icin 40 takla atanlar simdide sidikayi istiyor :/ bi bitmediniz kardesim....
Haaa ucuza gelecekse gelsin ama oyle takimi sirtlayacak diye dusunurseniz ozaman buyuk olasilikla yine yanilacaksiniz.
Varsa yoksa onyekuru, onun disinda zor bulunur iyi bir kanat oyuncusu.
Bize orta sahada lider lazim ve rakip defansi zorlayacak hizli pir pir bir kanat lazim. Gerisi senerle, donkla vesaire ile doldurulur. Ha birde Terimde biraz kendisine ceki duzen versin, sahaya 4 sol bekle baslamak ve donku forvet oynatmak ile yine bize bu 6 ay kafayi yedirmesin.
Antu"lu diyorlarmusap foruma olta atmaya çalışmış gibi duruyor
belhanda öyle veya böyle gidecek gitmeli. kaynak lazim transferler icin. cinden oyuncu alacagimizi düsünemiyorum. beceremiyoruz oradan adam almak. Drogbayi alirken bile binbir zorluk cektik. belki evander felanbelhandaya talip var satılcak der büyük iht satılması da transferin son günlerini bulur son gün bi herif alırız
10 no zor iş
Teixeira veya Talisca işte...olay belli.umarim öyledir. rodopta yarin 10 no ile ilgili bir kac sey aciklayacakti
ikisinin de gelecegini sanmiyorum. pato ve hele alan olaylarini bir düsün. hele hele Alan. Adam bize gelmek istedi hemde cok. pustlar birakmadiTeixeira veya Talisca işte...olay belli.
Niye lan1-2 yerde okudum simdi umarim dogru degildir