Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.338
- 5.333
- 2.308
Hayale bak her mac 2-3 gol yeriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstart sen dersen inanırım James Rodriguez ile ilgili son durum nearkadşlar gazatelere düşmeden haber veriyim
onyekuru 6 ocak
arda için nabızlara bakılcak
diagne yok 4 ocakta ne olcak görürsünüz
taliscak-belhanda.
lan bu sekidika sırp liginde ortasaha oynamış daha çok.baya da iyi oynamış.oyun zekası ve tekniği çok iyi.arapaslari etkileyici.calim yeteneği çeşitli.tek tip çalım atmiyo kiyasladiginiz rodrigues mali gibi.8 ve 10 numara oynar bu.defansa yardim ediyo denilmişti,daha önce ortasaha oynadığından öyle.ve çok iyi müdahaleleri var defansif anlamda
Mental sorunlari olabilirİşin ilginç tarafın bu adamın PTT de ne işi var. Gayette potansiyelli hatta dediğin gibi orta sahada da yardırıyormuş. Menajeri kayınvalidesi falan mı bu nasıl kariyer planlamadır anlamadım.
Emre Mor'a da büyük mebla ödemedik, galiba bu renkdaşımız ucuz transferlerden hazetmiyor.birader adami 100.000 euroya alacaz, tutarsa tutar tutmazsa yollariz ne tantanasi yaptiniz be
Niye lan
Bu ligin içinden geçer Bay Dribling
Al izle.de keyfin yerine gelsin
FT moralimi sifirladi daha duyum yokÜstat, Nzonzi haberini verdiğin gibi aylar öncesinden bomba transfer haberi verecek misin yine? @Uğur Bulut
sekidika baya baya ortasaha imiş yaİşin ilginç tarafın bu adamın PTT de ne işi var. Gayette potansiyelli hatta dediğin gibi orta sahada da yardırıyormuş. Menajeri kayınvalidesi falan mı bu nasıl kariyer planlamadır anlamadım.
Böyle hayali silkeyim de kendine gelsin
Nzonzi türkiyede hiç bir takımda oynamaz bizim ligte bu kadar ağır driplingi olmayan tutan oyuncu yok denecek kadar azdır.Nzonzi gibi adamı harcadı şaka maka ftr. 2 sene kiralamıştık ne güzel
Nzonzi türkiyede hiç bir takımda oynamaz bizim ligte bu kadar ağır driplingi olmayan tutan oyuncu yok denecek kadar azdır.
Adam kendine bir bölge belirlemiş ordan çıkmıyor atibaya tek yönlü diye kızardım.
Bu nzonzi yarım yönlü yana geriye yana geriye modern futbolda bu adamı hiç bir takım oynatmaz
Zaten kiralığa düşmesinden belli
Sol stopermiş Marcao'nun şutlanma durumu mu var. Gerçi kabul etmemişler teklifi.