Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadşlar gazatelere düşmeden haber veriyim

onyekuru 6 ocak
arda için nabızlara bakılcak
diagne yok 4 ocakta ne olcak görürsünüz
taliscak-belhanda.
Üstart sen dersen inanırım James Rodriguez ile ilgili son durum ne

Teşekkürler

lan bu sekidika sırp liginde ortasaha oynamış daha çok.baya da iyi oynamış.oyun zekası ve tekniği çok iyi.arapaslari etkileyici.calim yeteneği çeşitli.tek tip çalım atmiyo kiyasladiginiz rodrigues mali gibi.8 ve 10 numara oynar bu.defansa yardim ediyo denilmişti,daha önce ortasaha oynadığından öyle.ve çok iyi müdahaleleri var defansif anlamda

İşin ilginç tarafın bu adamın PTT de ne işi var. Gayette potansiyelli hatta dediğin gibi orta sahada da yardırıyormuş. Menajeri kayınvalidesi falan mı bu nasıl kariyer planlamadır anlamadım.

Milliyet gazetesine göre Fatih Terim yeni bir 6 numara istemiş. Saglam bir 6 no ile Seri daha iyi olabilirmiş. Sanırım Seri kalacak gibi.

Diğer basındaki Wanyama haberini düşünürsek bir ön libero arayışımız olabilir

Niye lan

Bu ligin içinden geçer Bay Dribling

Al izle.de keyfin yerine gelsin

Gözlerimin pası silindi. Bu kadar yetenekli bir adamın isteyeninin olmaması üzücü. Fakat sakat değilse bizim ligde çok iş yapar mesela ben Fenere gitmesini istemem çok riskli.

Dün söylemiştim okay yokuşlu izmirde diye gerçekten de düğünü varmış bize uygun mu orasi tartışılır

Nzonzi gibi adamı harcadı şaka maka ftr. 2 sene kiralamıştık ne güzel
Nzonzi türkiyede hiç bir takımda oynamaz bizim ligte bu kadar ağır driplingi olmayan tutan oyuncu yok denecek kadar azdır.
Adam kendine bir bölge belirlemiş ordan çıkmıyor atibaya tek yönlü diye kızardım.
Bu nzonzi yarım yönlü yana geriye yana geriye modern futbolda bu adamı hiç bir takım oynatmaz
Zaten kiralığa düşmesinden belli

Nzonzi türkiyede hiç bir takımda oynamaz bizim ligte bu kadar ağır driplingi olmayan tutan oyuncu yok denecek kadar azdır.
Adam kendine bir bölge belirlemiş ordan çıkmıyor atibaya tek yönlü diye kızardım.
Bu nzonzi yarım yönlü yana geriye yana geriye modern futbolda bu adamı hiç bir takım oynatmaz
Zaten kiralığa düşmesinden belli

atibanın ceza alanına yaptığı koşuları Nzonzi yapsa götünden solur..

Sol stopermiş Marcao'nun şutlanma durumu mu var. Gerçi kabul etmemişler teklifi.

Screenshot_20191231-113034_Chrome.jpg
2.5 mu ne vermişiz galiba.tabi kabul edilmez, potansiyelli ise.5-5,5 milyona biter

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt