Göktuğ Demirbağ
10 Numara!
- 24 Haziran 2013
- 19.409
- 5.354
- 1.873
Bu Jesse'yi aldıklarına göre Belhanda satılır Feg 10 no alternatifi olur diye düşünüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İkiside Nijeryalı... İyi anlaşırlarToplam 1 sezonda Eskişehirspor ile 2400 dakikada 14 gol 3 asisti var, bizim Onyekuru'nun istatistiklere benziyor Jr Onyekuru diyebiliriz.
Yes , Geçen sezonun devre arasında gelmiş işte tam 1 yıl oynamışSedika denilen elemanın istatistikleri mi bu
Kacta basliyo program48 Saat içinde netleşecek transferler
21:00 Transfer Raporu | canlıKacta basliyo program

Renktaş 11 de sürekli oynayan iki beki aynı anda değiştirmek bence risk. Kalması mantıklı değil mi sencede?
Kusarim. Nagatomo kalsin bu kalmasin
Feg yedek beklemez. Ya sağ kanat oynamaya devam eder ya da 10 numara. Jesse alınırsa zaten direkt ilk 11 başlayacağını düşünmüyorum. Pişmesi lazım biraz.Bu Jesse'yi aldıklarına göre Belhanda satılır Feg 10 no alternatifi olur diye düşünüyorum
nagatomo bu cöpten daha iyidi. o kalsin o vakit rotasyon anlaminda, ki linnes yeterince oynadi fegh ve onyekuru ile. yeni oyuncu degilRenktaş 11 de sürekli oynayan iki beki aynı anda değiştirmek bence risk. Kalması mantıklı değil mi sencede?
D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Mariano da kaliyor kim gidecek daha simdiden 5 oyuncu kampa katilacak deniyorBelhanda Fegh kalacak gibi