Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Jesse'yi aldıklarına göre Belhanda satılır Feg 10 no alternatifi olur diye düşünüyorum

Kacta basliyo program
21:00 Transfer Raporu | canlı

Bir bomba, bir yıldız yolda!

416.webp

2 maçını izlemiştim Jesse iyi topçu falanda bu da son pozisyonda ne yapacağını pek bilmiyor çok sövdürtür oynarsa

"Tino Kadewere için Galatasaray'dan yetki almadım. Menajeri benim arkadaşım. Galatasaray'dan da bir ilgi yok. Bunların tamamı asılsız. Bu bilgiler doğru değil. "

Kusarim. Nagatomo kalsin bu kalmasin

onyekuru nijeryalı milli takımda forma giyemiyor sendika da nijeryalı o milli bile olmamıştır kim ulan nijerya milli takımının sağ ve sol açığı ahmed musa sol olsa sağ açık kim

Bu Jesse'yi aldıklarına göre Belhanda satılır Feg 10 no alternatifi olur diye düşünüyorum
Feg yedek beklemez. Ya sağ kanat oynamaya devam eder ya da 10 numara. Jesse alınırsa zaten direkt ilk 11 başlayacağını düşünmüyorum. Pişmesi lazım biraz.

Renktaş 11 de sürekli oynayan iki beki aynı anda değiştirmek bence risk. Kalması mantıklı değil mi sencede?

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
nagatomo bu cöpten daha iyidi. o kalsin o vakit rotasyon anlaminda, ki linnes yeterince oynadi fegh ve onyekuru ile. yeni oyuncu degil

bu sezon gittiği için genç isimlerin kadroya bu dönemde katılması anlamlı

büyük maliyetli transfer yapmak şu anda ihanetle eş değer

sene sonu gerçek teknik direktörümüz bu gençlerin yanına kendi seçtiği ana oyuncularla takviye yaparak sezona bomba gibi girecektir

Managerin aciklamasina bakarsak belhanda elimizde kaldi 😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt