Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.126
- 101.337
- 5.238
He al. Ortanız yok zaten ya köy takımından ya da dünyanın ilk 5 takımından alacaksınız.City’den alalım Gabriel Jesus 11’e giremiyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
He al. Ortanız yok zaten ya köy takımından ya da dünyanın ilk 5 takımından alacaksınız.City’den alalım Gabriel Jesus 11’e giremiyor.
alma ihtimali var mımodern liborudur kendisi
Eskişehir'de yaşıyorum bana gelmiş bu adamdan Ronaldo gibi bahsediyorsunuz yahu.Ribery i Metz.den almistik,Kagawa da alt.ligden bulunmuştu diye hatırlıyorum,keza Mahrez,Vardy bunlarda bilinen adamlar degildi. Aslinda cok cmvar,Sekidika iyidir kötüdür bilemem ama parasiz alinacak bir risk yasi da fena degil
Unutmayalım.
alışlar kuvvetli mi demek istiyorsunHe al. Ortanız yok zaten ya köy takımından ya da dünyanın ilk 5 takımından alacaksınız.
kale haric her yer defolu gibi26 transfer yapılmış. ve şuan takımda hala sağ sol bek, stoper, orta saha, kanat oyuncuları eksik.
bu mevzunun konusu açılmalı bence.
kale haric her yer defolu gibi
oynayan sag ve sol bekler emekli ihtiyarlar, yedek diye 1m euroya imza atan adam hep sakat, digeri mac basini kapsin diye oyuna giriyor ve gol yediriyor
gecen yil bu dönemde alinan stoperlerin biri sezonu kapatmis, digeri epey geriye gitmis
orta sahanin en fazla kazanan adami kadro disi kalmis, alinan adamlar 4 mac üst üste oynamamis
kanatlar calismiyor
forvette son alternatif olacak adam disinda herkes sakatlanmis, 6-7m euro para verdigimiz adamin ligde henüz 3 golü var
Kendimi burada neden önemli bir insanmışım gibi göstereyim ki? Üzülüyorum sana gerçekten..Önemli insanım ben! beni dikkate alın adlı yazı!
Bekliyoruz ShefimUnutmayalım.
Saygılar
Transfer İstihbarat Şefi
Transfer yapmayı bilmiyoruz diyorum.alışlar kuvvetli mi demek istiyorsun
Üstünüm ben hepinizden ve üzülüyorum. Lütüf edip senin için üzülüyorum adlı yazı.Kendimi burada neden önemli bir insanmışım gibi göstereyim ki? Üzülüyorum sana gerçekten..
Eskisehir'den daha abarti olan bi sey varsa Eskişehir topcusu sikkidikodur diyebilir miyiz rtashaoEskişehir'de yaşıyorum bana gelmiş bu adamdan Ronaldo gibi bahsediyorsunuz yahu.
Çok doğruÜstünüm ben hepinizden ve üzülüyorum. Lütüf edip senin için üzülüyorum adlı yazı.
Yahu bu adamdan başka forvetleri yok, bunu forvet gibi kullanıyorlar bu sezon. Bu kadar gol atmasının sebebi bu ve kötü bizim gibi bir takım için.Eskisehir'den daha abarti olan bi sey varsa Eskişehir topcusu sikkidikodur diyebilir miyiz rtashao
Hadi yol al o zamanÇok doğru
Katılıyorum Eskişehirin bazı maçlarını izledim bu sene. Neredeyse bütün hücum yükünü Jesse çekiyor. Her hücumda top onun ayağına geliyor. O kadar çok gol atması bence de normal.Yahu bu adamdan başka forvetleri yok, bunu forvet gibi kullanıyorlar bu sezon. Bu kadar gol atmasının sebebi bu ve kötü bizim gibi bir takım için.