Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ribery i Metz.den almistik,Kagawa da alt.ligden bulunmuştu diye hatırlıyorum,keza Mahrez,Vardy bunlarda bilinen adamlar degildi. Aslinda cok cmvar,Sekidika iyidir kötüdür bilemem ama parasiz alinacak bir risk yasi da fena degil
Eskişehir'de yaşıyorum bana gelmiş bu adamdan Ronaldo gibi bahsediyorsunuz yahu.

26 transfer yapılmış. ve şuan takımda hala sağ sol bek, stoper, orta saha, kanat oyuncuları eksik.

bu mevzunun konusu açılmalı bence.
kale haric her yer defolu gibi

oynayan sag ve sol bekler emekli ihtiyarlar, yedek diye 1m euroya imza atan adam hep sakat, digeri mac basini kapsin diye oyuna giriyor ve gol yediriyor

gecen yil bu dönemde alinan stoperlerin biri sezonu kapatmis, digeri epey geriye gitmis

orta sahanin en fazla kazanan adami kadro disi kalmis, alinan adamlar 4 mac üst üste oynamamis

kanatlar calismiyor

forvette son alternatif olacak adam disinda herkes sakatlanmis, 6-7m euro para verdigimiz adamin ligde henüz 3 golü var

kale haric her yer defolu gibi

oynayan sag ve sol bekler emekli ihtiyarlar, yedek diye 1m euroya imza atan adam hep sakat, digeri mac basini kapsin diye oyuna giriyor ve gol yediriyor

gecen yil bu dönemde alinan stoperlerin biri sezonu kapatmis, digeri epey geriye gitmis

orta sahanin en fazla kazanan adami kadro disi kalmis, alinan adamlar 4 mac üst üste oynamamis

kanatlar calismiyor

forvette son alternatif olacak adam disinda herkes sakatlanmis, 6-7m euro para verdigimiz adamin ligde henüz 3 golü var

bu istatistiği x bir teknik direktör yapmış olsaydı, bugün ölümüne hocayı savunanlar x teknik direktöre neler yapardı sence

Bu sene kağıt üzerinde çok iyi bir kadro kuruldu ama kadro mühendisliğinde de başarısız olduk. Birbirini tamamlayacak oyuncular almadık. Bu oyuncuları belli bir taktiğe oturtacak sistemimiz yoktu. Fatih hocanın yanlış kadro tercihleri, sakatlıklar derken yarıyı 7. sırada bitirdik. Kağıt üstünde iyi oyuncu almaktansa takıma uyacak bir oyuncu almayı tercih ederim.

Rahmetli Johan Cruyff: "Ben hiçbir zaman para dolu bir çantanın gol attığını görmedim"

Yahu bu adamdan başka forvetleri yok, bunu forvet gibi kullanıyorlar bu sezon. Bu kadar gol atmasının sebebi bu ve kötü bizim gibi bir takım için.
Katılıyorum Eskişehirin bazı maçlarını izledim bu sene. Neredeyse bütün hücum yükünü Jesse çekiyor. Her hücumda top onun ayağına geliyor. O kadar çok gol atması bence de normal.

Bitmişşşşşşş

ENNXT0xWkAYA2OM

Redbull brezilyadan takim almis, turkiyedeki siyasi ve futbol ortamina guvenseler, yani yabanci siniri hep ayni kalsa yarin takim alip her sene sampiyon olurlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt