Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son Dakika:

Sağlık kontrollerinden geçecek Marcelo Saracchi imzanın ardından 4 Ocak Cumartesi günü kampa katılacak.

Galatasaray, RB Leipzig'in Temmuz 2018'de 12 milyon Euro'ya River Plate'ten satın aldığı genç futbolcu için Alman kulübüne herhangi bir ücret ödemeyecek ve yapılan anlaşma gereği sadece oyuncunun maaşını karşılayacak.

Hayırlı Olsun.

Öyle olduğu anlaşılıyor da peki berat albayrak ile karamanın alıp veremediği neydi, neden albayrak gönderilsin diye ısrar etmiştir?
Bilmiyorum ama tek bildiğim şey şu anda staj yaptığım kurumda (Demirören Medya) gönderilme olayında siyasetin ve özellikle Berat Albayrak'ın bir parmağı olduğu için haber girmememiz gerektiği söylenildi üstlerimizden. Zaten "Demirören Medya Karaman'ın gönderilişini görmedi" diye haberler de vardı dün internette. Bile isteye yapılan bir şey yani Yıldırım Demirören ve çevresi tarafından.

ENNrDAGXkAAbN-W
Kral! kuşlar bile bakıp, iç geçiriyor.

Öyle olduğu anlaşılıyor da peki berat albayrak ile karamanın alıp veremediği neydi, neden albayrak gönderilsin diye ısrar etmiştir?
ts nin gurbetçi gençlerinde takılan bir arkadaş demişti bana bunu dün inanmadım ama konya maçından sonra berat golfcuyu arayıp bu nasıl oyun bu oyunla ve bu hocayla şampiyonluk gelmez diye fırça atmış güya

Bende Trabzonlu bir yakinimdan ogrendigime göre tabi buda bir dedikodu ki daha berat Albayrak olayı ortaya çıkmadan bana demişti berat yolladı Ünal i diye FB sampiyon yapılmak isteniyor ondan yollandi Ünal demişti .

Bu sene bir tiyatro izliyor olabiliriz hakemler federasyon birkac hain klup Rize ve başakşehir gibi FB sampiyon yapılıyor gibi gizli kapılar arkasından

Mustafa Cengiz ogrenmis isi erkenden yapiyor transferleri gecen transferler ne kadar fos ciksada istenilen oyuncari aldigi icin arti yazar adama

işteyim izleyemiyorum asporu ne sıkıyorlar biri anlatsın ya

Hic ortamiz yok yeminle takimda hizli kanat yok diyorduk tamam onyekuru geldi bida basimiza sekidiku cikti ayni tip iki adamla is yapamazsin nasil babel feghouli ayni tip adamlarla olmadiyse bu iki pirpirlada olmaz orta saha azicik oyunu hizlandirsa onyekuru yeterde artar ozaman feghouli ve babelin yetenkleri ortaya cikar

sekidiku anca yedek olur oteye gecmez

Hic ortamiz yok yeminle takimda hizli kanat yok diyorduk tamam onyekuru geldi bida basimiza sekidiku cikti ayni tip iki adamla is yapamazsin nasil babel feghouli ayni tip adamlarla olmadiyse bu iki pirpirlada olmaz orta saha azicik oyunu hizlandirsa onyekuru yeterde artar ozaman feghouli ve babelin yetenkleri ortaya cikar

sekidiku anca yedek olur oteye gecmez
belli olmaz renktaş izleyelim negatif olmayalım bence

O biraz imkansız bence. Çünkü Şenol Güneş tek takım çalıştırmak konusunda takıntılı bir adam olduğunu hep söylüyor. Şimdilik Hüseyin Çimşir ile devam edip ileride Mustafa Reşit Akçay'a dönme ihtimalleri az değil.
Şenol Haziran'a kadar boşta. Siyasiler dereye girer Şenol Haziran'a kadar gelir. Hatta Euro 20'nin akıbetine göre sonrasında devam da edebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt