- 2 Temmuz 2011
- 137.518
- 58.562
- 5.488
İnter, Matteo Darmian transferini gerçekleştirebilmek adına Diego Godin ile yollarını ayıracak.
(La Gazzetta dello Sport)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Falcao yu bitiridi, şimdi sıra Lemina da.Lemina’yı avatardan kaldır la. Bizi bitirdin.
H.O. diyebiliriz sanırımİnter, Matteo Darmian transferini gerçekleştirebilmek adına Diego Godin ile yollarını ayıracak.
Luyin do dondugunde Marcao satar Luyin ve Godin yapariz Luyinin yanina tecrubeli birisi sart zaten hem para hem defans kazanmis oluruzGodin'i alma ihtimalimiz varsa kesinlikle almak lazım. Birkaç sene öncesine kadar dünyanın en iyi stoperlerinden biriydi. Tecrübeli. Aynı zamanda Muslera ile milli takım arkadaşı olduğundan iyi anlaşacaklardır. Zaten bizim de Luyindama'nın sakatlığından sonra böyle bir oyuncuya ihtiyacımız var.
Orta saha için Matuidi&Aránguiz&Banega&Stambouli&Mendy gibi adamların kariyer planlamasını bir sorgulamak lazım, sene sonunda takımlarında kalmak istiyorlar mı ? Galatasaray'a gelmeyi kabul ederler mi ? mesela Aranguiz'i bu takımda görmeyi çok isterim6 ay sonra sözleşmesi biten oyuncular:
Christian Eriksen
Willian
Edinson Cavani
Thomas Meunier
Ryan Fraser
Dries Mertens
Eric Bailly
Nemanja Matic
Mario Götze
José Callejón
Pedro
Blaise Matuidi
Jan Vertonghen
David Silva
Luka Modrić
Adam Lallana
Ben de böyle düşünüyorum. Luyindama ve Godin birbirini iyi tamamlar.Luyin do dondugunde Marcao satar Luyin ve Godin yapariz Luyinin yanina tecrubeli birisi sart zaten hem para hem defans kazanmis oluruz
ne diyorsun seni anlayamıyorum" Biz transferlerde oyuncuların geçmişine yatırım yapıyoruz, esasında geleceğine yatırım yapmamız lazım" F.T
.6 ay sonra sözleşmesi biten oyuncular:
Christian Eriksen
Willian
Edinson Cavani
Thomas Meunier
Ryan Fraser
Dries Mertens
Eric Bailly
Nemanja Matic
Mario Götze
José Callejón
Pedro
Blaise Matuidi
Jan Vertonghen
David Silva
Luka Modrić
Adam Lallana
---------------Muslera----------------
Linnes---Godin---Marcao----Saracchi
-------------Lemina--Taylan-------------
Sekidika------Teixeira---------Onyekuru
-------------------Falcao-----------------
![]()
Godin'e 3,5 + BonusTff harcama limitin anasini beller o kadro. Teixeira ve Godin toplam 10 milyondan fazla maas ister.
Godin'e 3,5 + Bonus
Texieira 4 + Bonus teklifi yapardım.
Orta saha için Matuidi&Aránguiz&Banega&Stambouli&Mendy gibi adamların kariyer planlamasını bir sorgulamak lazım, sene sonunda takımlarında kalmak istiyorlar mı ? Galatasaray'a gelmeyi kabul ederler mi ? mesela Aranguiz'i bu takımda görmeyi çok isterim
Aynı şekilde sol bek için Kurzawa stoper için Bailly ve Nacho gibi adamları bir sorgulamak gerekiyor ...
Baktım da herifin kontratı 2022 de bitiyormuş... O vakit işimiz biraz zor...Godinde Interde 5+1 milyon bonus alirken o teklifi kosa kosa kabul eder ve istanbula ucan ilk ucaki kacirmamaya calisir.