Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetim, Çin kulübü Gouangzhou'da sorunlar yaşayan Talisca için tüm şartları zorlama kararı aldı. Gelen bilgilere göre 25 yaşındaki futbolcuya 1.5 yıl için 7.5 milyon Euro'luk teklif yapılacak. (Takvim)

H.O.
Takvim, Fotomac gibi kaynaklari okumamaya calis. Hepimiz icin daha guzel olur :)

Takvim, Fotomac gibi kaynaklari okumamaya calis. Hepimiz icin daha guzel olur :)
Hayatın tadı tuzu bunlar Alperrr

Ne konuşalım ki başka burda ?

İstersen hatun atayım sana
Almanya da polisler:
33C9B72300000578-3571401-image-m-10_1462287161776.webp

4 Ocak'a kadar transfer gelişmesi olmaz. Aşık Arif'in de dediği gibi güzel kızlar varsa atalım.

Konu disina ciktigin icin konudan atiyorum seni 1 gunlugune, ne dersin?
Seni negatif ve sıkıntılı gördüm bugün Alper. Problem ne dır?

Kızlara götürüm seni problem kalmaz...stresi atarsın.

İnsanlar sana sevgi den saygi duymalı "atarım deyip gücünü kötüye kullanarak" değil.

Seni negatif ve sıkıntılı gördüm bugün Alper. Problem ne dır?

Kızlara götürüm seni problem kalmaz...stresi atarsın.

İnsanlar sana sevgi den saygi duymalı "atarım deyip gücünü kötüye kullanarak" değil.
Olum ben evli barkli biriyim soyle mesajlar atip durma ne kari kizi lan. Manyakmisin ne :asd:

Olum ben evli barkli biriyim soyle mesajlar atip durma ne kari kizi lan. Manyakmisin ne :asd:
Yakışır Abimize.

Kaç yıldır yenge ile mutlu şekilde berabersin? Senin yaş neydi ya.

Selam söyle yenge ye..

O vakit seni Kiev turuna yazdım listeden sileyim en iyisi...kız mız da yok artık sana

Saygılar

Bailly gerçekten çok iyi , yaşıda genç ama büyük ihtimalle A Class bir takıma gider.Psg Real gibi

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Villarreal de çok iyiydi ManU'ya ilk geldiği zamanda çıkışı devam etti ama çok büyük 2 sakatlık yaşadı hatta henüz iyileşemedi bile. Bu durumdayken Real&Psg gibi takımlar bir kenara Avrupa'nın top clas takımlarının da bu riske gireceğini zannetmiyorum

Dengelemek lazim
2.5 yıllık alan andoneyi gönderip beleş diagneye okey diyeceksin.
yada babel ki babel imza parası verdik onu da 2.5 aliyor olarak düşünmek gerekir.
marianoyu postalasan 1.2 milyon euro kalıyor yarim dönemlik.
vaya feghouiliyi gönderip daha ucuzunu bulmak gerekiyor. Nzonzi maaşından kurtulursak bu da olabilir kalan maaşı gider godin gibi bir geride gomebilirsin.
Dengeyi tutturduktan sonra falcaoyu bile gönderseler sesim çıkmaz su asamada

Muslera, Godin, Falcao 3m+ dersin, kalanları genç ve düşük maaş ile bağlarsın ona tamamım. Belhanda ve Feghouli gibi iki yüksek maliyetli oyuncumuz var mesela. Onlardan çıkmak şart. Godin gelmese bile çıkmak şart. Yüksek maaş gideri sırttaki en büyük kambur. Daha az maaş verip daha kaliteli oyun oynamak mümkün.

Yakışır Abimize.

Kaç yıldır yenge ile mutlu şekilde berabersin? Senin yaş neydi ya.

Selam söyle yenge ye..

O vakit seni Kiev turuna yazdım listeden sileyim en iyisi...kız mız da yok artık sana

Saygılar
Epey oldu. Senden 6 yas buyugum. Benim bir oglum bile var :)

Talisca gibi futbolculara o maaşı bizim ligden bi takım sponsor olmadan o maaşı veremez.Bize Taylan ile rekabet edebilecek formayı almak için yarışabilecek futbolcular gerek.Başakşehir'de İrfan-Aleksic ikilisi gibi bizde de Taylan ile forma rekabetinde olabilecek formayı alabilmek için yarışabilecek futbolcular gerek.Fernando'nun mevkisine ise tecrübeli birini almalıyız.Matuidi gibi biri çok iş yapar.Matuidi-Lemina orta sahası şampiyonluk getirir..

Bu arada Talisca haberlerin tamami kolpa. Hatta Cin'den bir oyuncu ile ilgilencegimizi de zannetmiyorum, zira bu yonetim oradan bir oyuncu getiremez.

Bu arada Godin haberi mavra gibi ama Muslera duysa Fatih Terim'in Hagi transferinde dediği gibi maaşımdan kesin getirin der. Senelerdir ne çekti önündeki adamlardan :D

@Muhsin Berberoglu abi yazmıs başka bi konuda.ben de ona katılmakla beraber bu forumda yazanlar arasında da var mı bilmiyorum,ama ilgilendiğimiz ve aldıgımız oyuncular üzerinde baskı kurmayın.teknik ekibe ve yönetime herhangi bi oyunucuyla alakamız oldugu zaman gereksiz yere baskı uygulamayın,hakarete varan söylemlerden kacının.

yönetimi ve fatih hocayı rahat bırakın.emre akbaba,falcao vb oyuncularla ilgili ergence takıntıları artık bi bırakın.bunları alın diye ısrar ettiniz, bu adamlar şansız sekilde sakatlanınca da neden alındılar,kazık transfer dediniz...bu pek Galatasaraylının yapacagı bi döneklik değil.

Galatasaray için gercekten cok sey verebilecek ama talihsizlik yasayarak formadan uzak kalan oyuncularımıza sahip cıkalım

Ajdin Hasic'i izleyenler var mı?Beşiktaş denemek için getirtmişti.2 milyon euro imza parası fazla gelince geri göndereceklermiş.Emre Mor yerine 2 milyon euro vererek sizce denemeli miyiz?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt