Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ahmet Ağaoğlu: Abdurrahim Dursun'a 1 Milyon Euro, Serkan Asan'a 1.5 Milyon Euro teklif var Avrupa'dan. Hocaya da söyledim istersen hemen göndereyim. Altyapımız şuan çok iyi işliyor.

Serkan Asan izledigim kadariyla cok hizli ve tempo'lu, defansif olarak begendim ama ofansif olarak kendini gelistirmesi lazim. Pereira varken ilk 11 oyuncusu olamaz, yedek beklemek yerine avrupa'da duzenli oynayabilecegi bir takima gitmeli.

ya ben cm 2001 den beri oynuyorumda legenty yaması attım maradona pele gerrasnd mcmanamandan tut cantonaya kadar bütün herifler var şimdi yeni kariyer açacam onları kaldırmam lazım abanolikten çıktım ama paso duruyor herifler
oyun ayarlarına falan bak orada kullandığın yamayla alakalı bi iki dosya ismi olmak zorunda onların karsısındaki tikleri kaldırırsan oynarsın eskisi gibi.

ya ben cm 2001 den beri oynuyorumda legenty yaması attım maradona pele gerrasnd mcmanamandan tut cantonaya kadar bütün herifler var şimdi yeni kariyer açacam onları kaldırmam lazım abanolikten çıktım ama paso duruyor herifler
ayarlarda bulamassan yeni kariyer başlata tıkla tıkladığın an veya bi sure sonra yeni oyunun db ayarlarını soracak sana oradan o yamaların karşısındaki tiki kaldır. dosya isimlerini göremessen yeni kariyerin kurulum ekranını kurcala az ekranın alt kısmında kalmış olabilir.
oyunu açamadığım için çok net bi yardımda bulunamıyorum suan

neresi normal degil, daha islak imza atilmadi
Kardeş demek ki oyuncu henüz bizim oyuncumuz değil, tam olarak da bir anlaşma sağlanmadı ve oyuncuyla ilgili diğer takımlar da girişimlerini yapabilirler. Kelime oyunu mu yapıyorsun anlamıyorum. Sekidika bugün itibariyle bizim oyuncumuz değil, anlaşma sağlanmamış durumda ki kampa götürülüyor.

Normal olan sözleşmeli futbolcunun kampa katılmasıdır. Normal olmayan ise, oyuncu için başka bir takımla anlaşma varan kulübün oyuncuyu ısrarla kampa götürmesidir.

Medya yazdığı gibi ‘Sekidika artık Galatasaray’da’ haberi yalan, ve doğru değil.

Var mı eklemek istediğin bir şey, ve ya katılmadığın bir nokta.

Jesse Sekidika, Marcelo Saracchi, Henry Onyekuru açıklanmadı mı daha?

Kardeş demek ki oyuncu henüz bizim oyuncumuz değil, tam olarak da bir anlaşma sağlanmadı ve oyuncuyla ilgili diğer takımlar da girişimlerini yapabilirler. Kelime oyunu mu yapıyorsun anlamıyorum. Sekidika bugün itibariyle bizim oyuncumuz değil, anlaşma sağlanmamış durumda ki kampa götürülüyor.

Normal olan sözleşmeli futbolcunun kampa katılmasıdır. Normal olmayan ise, oyuncu için başka bir takımla anlaşma varan kulübün oyuncuyu ısrarla kampa götürmesidir.

Medya yazdığı gibi ‘Sekidika artık Galatasaray’da’ haberi yalan, ve doğru değil.

Var mı eklemek istediğin bir şey, ve ya katılmadığın bir nokta.

fener aldi

Riza hoca yanımda emre ve mert hakan'ı sorayım mı? :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt