Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sekidika'nın sağlık kontrolünden geçtiğini, yarın açıklanacağını yazmış Nijerya basını.

bonservisinin 2 m euroya yakın bedele alındığını yazmışlar ayrıca.

bu dogru olursa komple fiyasko

adamin feshih hakki var 150.000 euroya gecmemeli

2m euro istiyorlarsa, Tinercilerin ugrastigi Hasice alalim

Kulübün batmaması.
Aynı hataların tekrar edilmemesi.
Sahada ezilmemek.
Avrupa'da başarı elde etmek olabilir mi?

Bu rezil futbol da emeği olan herkese Lanet Gelsin!

Kazandıkları paradan hayır görmesinler!

Sanmiyorum.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

artık çıkarılan ders belli kanatların beklerin genç dinamik olacak forvetin stoperin 2 orta sahan tecrübeli olacak

Yeni yıla gerecegiz
- yalan söylüyorlar abi :D

Kesinlikle 1-Stoper
2-)Sol açık
3-)Sol bek
4-)İki Tane Orta Saha

Bunlar olmadan Taylan mış Seriymiş Sikidikaymış

Rüya görüyorsunuz sonra lig başlıyor deplasmanda ayakta duramayan takımı görünc
kızıp bağırıyorsunuz ikinci ligten topçu alınmasına karşı değilim asla
ama bismillah feghouli babel onyekuru varken sikidika anca yedekte oturur herşey koşmakla olsaydı
Bakalım dar alanda neler yapabilecek

Oooo nöbet açılmış bir süredir yoktum 320 sayfa olmuş hatta neyse..

sol bek şart ki geliyor gibi sol açık enkuru olacak gibi o da tamam bize Fernando Reges vari 6 numara ve iyi bir 8 şart Luyindama sonrası stoper de öyle bence artık Feg ile yollar ayrılmalı ha kolay değil yollamak orası ayrı adam hiç kanat oynamıyor ki orda kalırsa koşmak zorunda kalacağından kendini içe atıp yürüyerek oyun oynuyor sağ kanat da şart en azından Feghouliyi tehdit edecek biri olmalı

Anlasilan bizim yönetim gene transfer dönemi baslama dan pek birseyle ilgilenmemis, anlastiklari oyuncular olmus olsaydi en azindan dün veya bügün saglik kontrolü icin simdiye gelirlerdi, onun icin yangin tayfa misali nerde ulan bu transferler?

Benim anladığım seidika ile biz anlaştık ama fbli menajerler bu adamda çok potansiyel var siz alın diye fbyi işe dahil ettiler. Aynen vedat muriç olayı. Adamı ucuza alıp 1-2 seneye 10+ya çakacaklar.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anlasilan bizim yönetim gene transfer dönemi baslama dan pek birseyle ilgilenmemis, anlastiklari oyuncular olmus olsaydi en azindan dün veya bügün saglik kontrolü icin simdiye gelirlerdi, onun icin yangin tayfa misali nerde ulan bu transferler?
Çok bekledim bunu yine kullanmak için

aysal(1).webp

Şöyle bir araştırdım;

Ocak transfer sezonu yarın açılıyormuş, 4 Ocak'ta açılıp 31 Ocak'ta kapanıyormuş.

11 gün sonra, yani 15 Ocak'ta Rize deplasmanında kupa maçının ilk ayağı varmış.

19 Ocak'ta Denizli ile evimizde ligin 2. yarısının ilk maçı varmış.

22 Ocak'ta Rize ile evimizde kupa rövanş maçı ve 26 Ocak'ta Konya deplasmanında lig maçımız varmış.

Transferler, o da yapılırsa ancak 2 Şubat'ta evimizde oynayacağımız Kayseri maçına yetişir artık.

Bu arada yurt dışı ya da yurt içi kampı var mı, hazırlık maçları falan yapar mıyız onu bilmiyorum.

Şöyle bir araştırdım;

Ocak transfer sezonu yarın açılıyormuş, 4 Ocak'ta açılıp 31 Ocak'ta kapanıyormuş.

11 gün sonra, yani 15 Ocak'ta Rize deplasmanında kupa maçının ilk ayağı varmış.

19 Ocak'ta Denizli ile evimizde ligin 2. yarısının ilk maçı varmış.

22 Ocak'ta Rize ile evimizde kupa rövanş maçı ve 26 Ocak'ta Konya deplasmanında lig maçımız varmış.

Transferler, o da yapılırsa ancak 2 Şubat'ta evimizde oynayacağımız Kayseri maçına yetişir artık.

Bu arada yurt dışı ya da yurt içi kampı var mı, hazırlık maçları falan yapar mıyız onu bilmiyorum.
Fikstüre bakınca çok da hazırlık maçına gerek yok gibi belki 9u gibi falan düşük seviyeli bir antrenman hazırlık maçı olabilir en azından 2 ya da 3 transferin Rize maçına yetişeceğini düşünüyorum

Fikstüre bakınca çok da hazırlık maçına gerek yok gibi belki 9u gibi falan düşük seviyeli bir antrenman hazırlık maçı olabilir en azından 2 ya da 3 transferin Rize maçına yetişeceğini düşünüyorum
Eğer anlaşıldıysa Sarachi ve Onyekuru gelir, Diagne ve Linnes geri döner. Emre Akbaba başlar.

Luyindama ve Andone'nin sözleşmeleri dondurulur. Mariano ve Nagatomo gider. Nzonzi ve Emre Mor gider.

4 yabancı gider, 4 yabancı gelir. Tüm yapabilecekleri bu yönetimin daha fazla bir aksiyon beklemiyorum ben.

Halbuki Luyindama'nın yerine bir defans ve Belhanda'nın yerine bir 10 numara olmazsa olmaz bu takıma.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt