Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer anlaşıldıysa Sarachi ve Onyekuru gelir, Diagne ve Linnes geri döner. Emre Akbaba başlar.

Luyindama ve Andone'nin sözleşmeleri dondurulur. Mariano ve Nagatomo gider. Nzonzi ve Emre Mor gider.

4 yabancı gider, 4 yabancı gelir. Tüm yapabilecekleri bu yönetimin daha fazla bir aksiyon beklemiyorum ben.

Halbuki Luyindama'nın yerine bir defans ve Belhanda'nın yerine bir 10 numara olmazsa olmaz bu takıma.
Buna göre 5 yabancı gitmiş oluyor stoper de gelebilir ama stoper ve 10 numara transferi için satış şart

Devre arası gidecekler:
Nzonzi (Kiralık sözleşme fesih.)
Mariano (3-5 ne kazanırsak kardır. Brezilya'ya ülkesine döner.)
Nagatomo (3-5 ne kazanırsak kardır. İtalya'da vasat bir takıma gider.)
Luyindama (Sözleşme dondurulur.)
Andone (Kiralık sözleşme fesih.)
Belhanda (Bu adam, normalde Arabistan'a 10 milyon euro'ya peynir ekmek gibi satılmalı ama işte bizim beceriksiz yönetim.)
Emre Mor (Kiralık Sözleşme fesih.)
Selçuk İnan (Son bir doğum günün pasta kesme töreni sonrasında uğurlanmalı.)

Devre arası gelecekler:
Linnes
Onyekuru
Diagne
Emre Akbaba
Sarrachi
Sekidika
Alex Teixiera
Diego Godin

Muslera
Linnes Diego Godin Marcao Sarrachi
Sekidika Teixiera Lemina Onyekuru
Falcao Diagne

Devre arası gidecekler:
Belhanda (Bu adam, normalde Arabistan'a 10 milyon euro'ya peynir ekmek gibi satılmalı ama işte bizim beceriksiz yönetim.)

Devre arası gelecekler:
Linnes
Onyekuru
Diagne
Emre Akbaba
Sarrachi
Sekidika
Alex Teixiera
Diego Godin

Muslera
Falcao Diagne
Godin ve Teixiera maliyeti sanırım yarım sezon için 10m olur mariano ve yutodan kuruş kazanamayız keşke olsa bunlar da imkansıza yakın hatta Teixiera ve Godin'in gündemde dahi olduğunu düşünmüyorum

İngiliz ve Fransız basınında yer alan haberlere göre; Galatasaray ve Celtic, UEFA Gençlik Ligi'nde gösterdiği performansla dikkat çeken Sissako ile ilgili nabız yoklamaya başladı. Teknik direktör Thomas Tuchel'in as takım için yeterli bulmadığı oyuncu için Paris Saint-Germain, sadece sonraki satıştan yüzde karşılığı transferine izin verdi.
Sissako, yaz aylarında Brighton & Hove Albion ve Newcastle United'ın da radarına takılmış ancak PSG, oyuncuyu satmak istememişti.
Paris Saint-Germain altyapısından yetişen ve hem sağ hem sol ayağını kullanabilen Moussa Sissako, bu sezon UEFA Gençlik Ligi'nde 9 maça çıktı ve 2 asist yaptı.

1578035174713.webp
1578035209298.webp

Godin ve Teixiera maliyeti sanırım yarım sezon için 10m olur mariano ve yutodan kuruş kazanamayız keşke olsa bunlar da imkansıza yakın hatta Teixiera ve Godin'in gündemde dahi olduğunu düşünmüyorum
bonservissiz oyuncular sonuçta yıllık maaşları söz konusu sadece oyuncuyu ikna edersen gelir yıllık 5 milyon Euro maaşa Falcao ile aynı maaş Belhanda'ya yıllık 4m verdiğimiz yerde

bonservissiz oyuncular sonuçta yıllık maaşları söz konusu sadece oyuncuyu ikna edersen gelir
öyle de o kadar maliyetin altına girince verim alamadım hadi gidin kulüp bulun diyemiyorsun şu haliyle kim alır o kadar maaş verip feg'i hadi verdi istedi diyelim Amerikayı hariç tutuyorum bu maaşa İstanbul'da yaşıyorsun

öyle de o kadar maliyetin altına girince verim alamadım hadi gidin kulüp bulun diyemiyorsun şu haliyle kim alır o kadar maaş verip feg'i hadi verdi istedi diyelim Amerikayı hariç tutuyorum bu maaşa İstanbul'da yaşıyorsun

babel'e o kadar para saçmaman lazımdı mesela. ona o kadar saçarsan herkese o kadar saçman gerekecek.

Ülke futbolu olarak tüm takımlar için aynı Çin'de olduğu gibi bir oyuncuya yıllık verilebilecek en yüksek maaşın yıllık 3 milyon euro üst sınır limiti olarak belirlenmesi gerekir. TFF'nin bu kararı alması gerekir.

Devre arası gidecekler:

Devre arası gelecekler:
Linnes
Onyekuru
Diagne
Emre Akbaba
Sarrachi
Sekidika
Alex Teixiera
Diego Godin

Muslera
Falcao Diagne

6 yabancı gönderip 7 yabancı alıyorsun..

Teixeira'yı unutun. Teixeira Lemina diye ortasaha olmaz zaten. Hele hele 2 forvetle. Şimdi sakin ol ve yavaşça football manager'ı kapa.

Babel ile Feghouli'yi de satmalıyız. Hadi Feghouli neyse de Babel'den ne kadar erken kurtulursak bizim için o kadar iyi olur hatta bonservissiz bile gidebilir eşşek yüküyle para kazanıyor ihtiyar dedenin oynadığı futbola bak.

bonservissiz oyuncular sonuçta yıllık maaşları söz konusu sadece oyuncuyu ikna edersen gelir yıllık 5 milyon Euro maaşa Falcao ile aynı maaş Belhanda'ya yıllık 4m verdiğimiz yerde

İmza parası olayı da var. Bonservissiz isimler biraz da iyilerse neredeyse bonservis ücreti kadar imza parası istiyorlar.

onyekuru en geç 10'u gibi kampa katılacakmış.kurtarıcı diyorsun ama bu adam aylardır oynamıyor zaten çoktan çalışmalara başlaması lazımdı. gene yanlış strateji yapıyoruz.

belhanda saha içinde baya sıkıntılı bir adam ama bu konuda hakkını yemem mesela. afrika kupası bitti en erken şekilde döndü , burnu mahvoldu maskeyle oynadı. keşke lincoln veya iliç yeteneklerinde bir adam olsaydı.

İmza parası olayı da var. Bonservissiz isimler biraz da iyilerse neredeyse bonservis ücreti kadar imza parası istiyorlar.
sen verirsen adam tabi imza parası da ister bedava gidiş dönüş uçak bileti de ister karı da ister vermeyeceksin gelirse gelsin gelmezse uzasın o kadar. sen takım olarak marka olursan zaten yıldızlar gelir ya da genç yıldız adayları düşük maaşla bile parlamak için gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt