Yusuf Ciftci
Ulubatlı Souness
- 13 Mayıs 2016
- 38.492
- 26.294
- 2.083
Sisakko ile ilgili oyle bir haber yok. Sissako ile Celtic ve Utrecht ilgileniyor.Yabanci başında çıkan stoperler abram 1996 doğumlu /velez moussa sisakko/psg 19 yasinda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sisakko ile ilgili oyle bir haber yok. Sissako ile Celtic ve Utrecht ilgileniyor.Yabanci başında çıkan stoperler abram 1996 doğumlu /velez moussa sisakko/psg 19 yasinda
Deme öyleYalan.
Olsun abram haberi gerçek amaSisakko ile ilgili oyle bir haber yok. Sissako ile Celtic ve Utrecht ilgileniyor.
Onlarda yonetici de var ama rtas. Hatta eskiden yanılmıyorsam ünlü bir hakemi yönetici olarak almislardi avrupali bi hakemdi. Bizde yegenler transfer yapiyoyok be. İnanılmaz tarihi falan yok. Brezilya'dan Fernandinho,Willian,Jadson,Douglas Costa gibi isimleri bulup getirdiler. Adamları ne paralara sattılar. Fonseca'yı Braga'dan getirdiler, başarılı oldu şimdi Roma'da..
Taison,Alex Texeira,Mkhitaryan falan saymıyorum bile.. Üstelik buz gibi ve savaş halinde bir yer. Bizim şansımız çok daha fazla. Benfica'nın tarihi var, Brezilya ile bağları var..
“Vélez rejected an offer from Galatasaray by Luis Abram: the amount offered and the payment method did not convince. The Peruvian defender's clause is € 8,000,000, said Agustín Sileo, an Argentine journalist who knows the details of El Fortín."Olsun abram haberi gerçek ama
Allah çarpsın izledim laMurillo'nun hızlı olduğunu bir arka sayfadan öğrendin Yiğit yeme bizi.
Perulu olsun diğer çocuk çok gençBelliki peruulu stoper abram ve psgli stoper sısakkodan biri ya da ıkisi gelecek
Takıma tecrübeli defans lazım.Ali Naci Küçük : ''Inter'de forma giyen Diego Godin, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi ancak sarı kırmızılı yönetim Uruguaylı oyuncunun yaşından dolayı bu transferi yapmama kararı aldı..'' güzel şeyler oluyor.
Adamın geleceği varsa almalıyız her türlü iş yapar bizim ligde yaşı önemli değil luyindama dönüyor zaten önümüzdeki sezonaAli Naci Küçük : ''Inter'de forma giyen Diego Godin, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi ancak sarı kırmızılı yönetim Uruguaylı oyuncunun yaşından dolayı bu transferi yapmama kararı aldı..'' güzel şeyler oluyor.
+ Fred var en pahalı onu sattılar. Ayrıca dediğin gibi savaş bölgesi hatta kaç milyon euroya Donbass Arena gibi müthiş stad yapmışlardı ama 5 yıldan beri kendi stadlarında oynayamıyorlar. Maçlarını Kiev, Kharkiv, Lviv vs sürekli göçebe şeklinde başka stadlarda oynuyorlar.yok be. İnanılmaz tarihi falan yok. Brezilya'dan Fernandinho,Willian,Jadson,Douglas Costa gibi isimleri bulup getirdiler. Adamları ne paralara sattılar. Fonseca'yı Braga'dan getirdiler, başarılı oldu şimdi Roma'da..
Taison,Alex Texeira,Mkhitaryan falan saymıyorum bile.. Üstelik buz gibi ve savaş halinde bir yer. Bizim şansımız çok daha fazla. Benfica'nın tarihi var, Brezilya ile bağları var..