Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok be. İnanılmaz tarihi falan yok. Brezilya'dan Fernandinho,Willian,Jadson,Douglas Costa gibi isimleri bulup getirdiler. Adamları ne paralara sattılar. Fonseca'yı Braga'dan getirdiler, başarılı oldu şimdi Roma'da..

Taison,Alex Texeira,Mkhitaryan falan saymıyorum bile.. Üstelik buz gibi ve savaş halinde bir yer. Bizim şansımız çok daha fazla. Benfica'nın tarihi var, Brezilya ile bağları var..
Onlarda yonetici de var ama rtas. Hatta eskiden yanılmıyorsam ünlü bir hakemi yönetici olarak almislardi avrupali bi hakemdi. Bizde yegenler transfer yapiyo😃 paralari da vardi ffp oncesi 8-10 verip aliyolardi gençleri sonra onlari satip döngüyü surdurduler. Keske oyle olabilsek

Godin sırf tecrübesinden ama bilhassa yeteneginden oturu fatih hocanin veto edecegi biri degil

Doğrusu godin ve murillo olası bence.heleki murillo 27 yasında daha

terim arda gelsin yönetim gelmesin mi diyor

Olsun abram haberi gerçek ama
“Vélez rejected an offer from Galatasaray by Luis Abram: the amount offered and the payment method did not convince. The Peruvian defender's clause is € 8,000,000, said Agustín Sileo, an Argentine journalist who knows the details of El Fortín."

Mariano----------------Linnes
Luyindama-------------Defans
Nagatomo-------------Saracchi
Belhanda---------------10 numara
Nzonzi-----------------DMC Önlibero Merkez Orta Saha
Babel-------------------Onyekuru
Andone----------------Sekidika

7 yabancı gönderip 7 yabancı alırsak biraz olsun takıma benzeriz boşlukları sağlam oyuncularla doldurmak gerek.

Muslera
Linnes ------- Marcao Saracchi
------ Lemina
Sekidika ------- Onyekuru
Falcao

arda arayi acmis. ah be terim nedir bu birden arda askin

Ali Naci Küçük : ''Inter'de forma giyen Diego Godin, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi ancak sarı kırmızılı yönetim Uruguaylı oyuncunun yaşından dolayı bu transferi yapmama kararı aldı..'' güzel şeyler oluyor.

Ali Naci Küçük : ''Inter'de forma giyen Diego Godin, menajerler aracılığıyla Galatasaray'a önerildi ancak sarı kırmızılı yönetim Uruguaylı oyuncunun yaşından dolayı bu transferi yapmama kararı aldı..'' güzel şeyler oluyor.
Takıma tecrübeli defans lazım.

Adamın geleceği varsa almalıyız her türlü iş yapar bizim ligde yaşı önemli değil luyindama dönüyor zaten önümüzdeki sezona

SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

çinden adam alamayız harbi banega da araplara gitmiş deniyor

tek yol quintero reis

yok be. İnanılmaz tarihi falan yok. Brezilya'dan Fernandinho,Willian,Jadson,Douglas Costa gibi isimleri bulup getirdiler. Adamları ne paralara sattılar. Fonseca'yı Braga'dan getirdiler, başarılı oldu şimdi Roma'da..

Taison,Alex Texeira,Mkhitaryan falan saymıyorum bile.. Üstelik buz gibi ve savaş halinde bir yer. Bizim şansımız çok daha fazla. Benfica'nın tarihi var, Brezilya ile bağları var..
+ Fred var en pahalı onu sattılar. Ayrıca dediğin gibi savaş bölgesi hatta kaç milyon euroya Donbass Arena gibi müthiş stad yapmışlardı ama 5 yıldan beri kendi stadlarında oynayamıyorlar. Maçlarını Kiev, Kharkiv, Lviv vs sürekli göçebe şeklinde başka stadlarda oynuyorlar.

Arda isminin tamamen medyayı oyalamak için yem olduğunu düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt