- 9 Ocak 2014
- 32.990
- 9.353
- 1.538
19 yaşında adamla 23 yasinda marcao tandemi rezil eder bizi. Tecrübeli biri şartBu habere bi göz atın derim
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
19 yaşında adamla 23 yasinda marcao tandemi rezil eder bizi. Tecrübeli biri şartBu habere bi göz atın derim
Futbol profosoru yıgıt karaoglana katılıyorum19 yaşında adamla 23 yasinda marcao tandemi rezil eder bizi. Tecrübeli biri şart
SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sıçrayabiliyorsa sorun olacağını sanmıyorum. Cannavaroda 1.72 falandı.Murillo 182 Marcao 185 Abram 182 hava toplarında çok sıkıntı yaşarız böyle olursa.
Ben de bununla ilgili cok Mesaj attim ama onlar da Brezilyadan 10 15 arasina aldilar. FFP bittigi an G. Amerikali yetenekleri 10 15 arasi toplamak lazim.yok be. İnanılmaz tarihi falan yok. Brezilya'dan Fernandinho,Willian,Jadson,Douglas Costa gibi isimleri bulup getirdiler. Adamları ne paralara sattılar. Fonseca'yı Braga'dan getirdiler, başarılı oldu şimdi Roma'da..
Taison,Alex Texeira,Mkhitaryan falan saymıyorum bile.. Üstelik buz gibi ve savaş halinde bir yer. Bizim şansımız çok daha fazla. Benfica'nın tarihi var, Brezilya ile bağları var..
Benimki de siliyor.Renktaş bende de var. Süpürürken hayranlık uyandırıyor. Benimki bir de siliyor (Mop özelliği de var).
Son yıllarda aldığım en isabetli kararmış bu süpürgeye para vermek.
sikeci fb boatengi istiyorlar diyorlardi degil mi xd Arsenal 20 mio teklif etmis
bir 11 de 3-4 belirli mevki tecrübeli olmali
Kaleci
Stoper
Cdm veya CM
Forvet
alin lan sunu
Nando (tecrübe)
Linnes Godin (tecrübe) Marcao Saracchi
Lemina
Seri/tecrübe Taylan
Sekidika Falcao(tecrübe) Onyekuru