Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yok be. İnanılmaz tarihi falan yok. Brezilya'dan Fernandinho,Willian,Jadson,Douglas Costa gibi isimleri bulup getirdiler. Adamları ne paralara sattılar. Fonseca'yı Braga'dan getirdiler, başarılı oldu şimdi Roma'da..

Taison,Alex Texeira,Mkhitaryan falan saymıyorum bile.. Üstelik buz gibi ve savaş halinde bir yer. Bizim şansımız çok daha fazla. Benfica'nın tarihi var, Brezilya ile bağları var..
Ben de bununla ilgili cok Mesaj attim ama onlar da Brezilyadan 10 15 arasina aldilar. FFP bittigi an G. Amerikali yetenekleri 10 15 arasi toplamak lazim.

sikeci fb boatengi istiyorlar diyorlardi degil mi xd Arsenal 20 mio teklif etmis

bir 11 de 3-4 belirli mevki tecrübeli olmali

Kaleci
Stoper
Cdm veya CM
Forvet

alin lan sunu

Nando (tecrübe)
Linnes Godin (tecrübe) Marcao Saracchi
Lemina
Seri/tecrübe Taylan
Sekidika Falcao(tecrübe) Onyekuru

Kaliteli stoperde yaşın önemi olmaz. Ujfalusi bize geldiğinde 32-33 yaşındaydı Godin gibi bir adam yaştan dolayı veto yerse komik olur. Keşke yaş mevzusunu 33 yaşındaki Babel'i alırken düşünselerdi, üstelik 2 milyon euro imza parası verdik.

Abdou Cisse zu Gs olsa şöyle bi 5 Milyona hayır demem.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Renktaş bende de var. Süpürürken hayranlık uyandırıyor. Benimki bir de siliyor (Mop özelliği de var).
Son yıllarda aldığım en isabetli kararmış bu süpürgeye para vermek.
Benimki de siliyor.
HEM Laser teknolojisi var...resmen odaları harita da girebiliyorsun.

İsmini "Süpürücü" koydum, "Wall-E" de düşünüyorum ama.

Telefonla başlatıyorum. Kendisi gidiyor, ama Telefonlar kendime de manövre edebiliyorum.

Annem tedirgin di ilk başta :D .. ama sonra çok sevdi Süpürücü yı.

IMG_20200103_155052.webp

sikeci fb boatengi istiyorlar diyorlardi degil mi xd Arsenal 20 mio teklif etmis

bir 11 de 3-4 belirli mevki tecrübeli olmali

Kaleci
Stoper
Cdm veya CM
Forvet

alin lan sunu

Nando (tecrübe)
Linnes Godin (tecrübe) Marcao Saracchi
Lemina
Seri/tecrübe Taylan
Sekidika Falcao(tecrübe) Onyekuru

godinin yaşı bize uygun yaw. ihtiyarlar heyetiyiz zaten. takımda genç yok.

yaşı yüzünden değildir o. yararlı olur diye reddedilmiştir.

Transferler için 31 ocak tarihini bekliyoruz galiba. Fiyatlar iyice düssün diye. :rolleyes:

Sanki ligde lideriz 5 puan fark ile rahatlığa bak takımda gitmesi gereken en az 6-7 oyuncu var taraftar son maclarda stada gelmiyor heyecan yaratıp takım olabilmek için önümüzde bir hafta var bizim yönetim uyuyor. Bu takım iki senedir 10 numarasız bir kişi eksik birakan belhanda ile oynuyor bu takımın defansının bel kemigi sezonu kapatali iki ay oluyor takımın kondisyonu yerlerde ama yöneticiler tatilde rahatta

teknik kadronun kadro planlamasından bir bok anlamadığı godin olayı doğruysa yine ortaya çıkmış.
dünyanın sayılı stoperlerinden bir tanesine yaş hikayesini anca bunlar yapardı.
marcaoyu satıp godin'i al yanına da emin'i koy. emin en kötü marcao olur. hem de yerli.
bir yere 30luk adam alacaksan bu stoper bölgesi ve tartışılmayacak biriyse olur. gidip babel denen herifi alıyorlar sonra yaş maş

Adamların çöpü bile oynamadan satılıyor bizim yönetim adamı çıldırtır görün bakın sekidika olur mensah olur salça olacaklar bunlarda para da yok ona rağmen bizden atak davranıyorlar

sıkarken baksaymış bari oyuncuya. atlas daha yeni adamı 1 yıllığına kiralamış
bu forumda filtre yok mu böyle önüne geleni paylaşıyorsunuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt