Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Devre arası genç yazın yaşlı oyuncular alıyoruz yazın o kadar geniş vakit varken son güne kadar transferleri geçiktirip berbat bir kamp dönemi geçiriyoruz ki kampa katılmayan oyuncular daha iyi oynuyor ama orası ayrı mesele kışın ise vakit kısıtlı olmasına rağmen iyi ve genç oyuncular alıyoruz garip bir şekilde.

Muslera ve Uruguay başkanı Tabaré Vázquez dahil herkesi devreye sokmak lazım Godin transferi için. Ligin en iyi savunmacısı olur. 2 sezon rahat oynar.

Aynen canım kardeşim,aynen. Ama maalesef başka alternatif bile üretemiyorsunuz. Size göre her sene full performans bir antrenör lazım. Peki potansiyelli bir antrenör bulduk diyelim,basarisiz olsa yine aynı şeyleri söyleyip yeni antrenor isteyeceksin. Adım kadar eminim. E sen ne istiyorsun? Klopp falan mı gelsin? Ki ona da aynısı olurdu ya 😂
Potansiyel fark etmez, burası Galatasaray başarısız olanın kellesini alırız evelallah dimi@Recep Yıldırım🤨

Devre arası genç yazın yaşlı oyuncular alıyoruz yazın o kadar geniş vakit varken son güne kadar transferleri geçiktirip berbat bir kamp dönemi geçiriyoruz ki kampa katılmayan oyuncular daha iyi oynuyor ama orası ayrı mesele kışın ise vakit kısıtlı olmasına rağmen iyi ve genç oyuncular alıyoruz garip bir şekilde.
Beynimiz 12 ay calissa transfer dönemleri daha verimli gecer ama havalar soguyunca SAKSIYI calistiriyoruz. Grip olana kadar kisa kollulari giyiyoruz, grip olunca ecza depolarini basiyoruz.

Transfer donemi resmi olarak yarin basliyor, hic alisik degiliz boyle kampa yetisen transferlere.

Sol bek - (y) (Nagatomo out)
Sol kanat - (y) (Nzonzi out)

Stoper(Luyindama lisansi dondurulacak) ve SEKIDIKA(Babel/Belhanda out) gelirse mission complete.

Bakalim hoca'nin Mariano - Linnes karari ne olacak.

Feg gidecek gelen bilgiye göre bekleyelim derim birkaç gün daha

95fbcfc49b35865016dd67663cf0173e

27 puandan dönmek kolay değil yalnız. 30 bile olsa çok farklı olurdu.

42-43 arası bir puan almamız lazım ve Sivas 30-32 bandında kalmalı.

Diğer takımların ben 36-37 bandı ve üstü alabileceğini düşünmüyorum.

SA. Muptezelhanda hala defedilmedi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt