Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hqdefault.jpg

Ne guzel dunya abi ya

Sezon basi istediklerine transfer ettir, tutmadimi? hemen yonetime bana 7 oyuncu daha lazim de

Saracchi'ye b.k atılıyor burada ama videolar hariç izleyen 3 kişi ya vardır ya yoktur. Videodan topçu yorumlamak kadar boş iş yok.

Saracchi'ye b.k atılıyor burada ama videolar hariç izleyen 3 kişi ya vardır ya yoktur. Videodan topçu yorumlamak kadar boş iş yok.

Seyretmedim ama videolardan gördüğüm kadarıyla ortaları dışında bir numarasını göremedim pek

Yine de canlı seyretmek lazım tabi

Geçen sezon Schalke ile oynadığımız maçta ilk resmi Şampiyonlar Ligi müsabakasına çıkmıştı Nübel. Aslında o maçtan belliydi iyi bir kaleci olacağı.

not: Bizimle oynadıkları maçtan 4 gün önce Werder Bremen ile, Schalke kariyerinde ki ilk resmi maça çıkmış.

Gerçekten o gün bu herifin bir Neuer olacağını hissetmiştim. O yüzden sabah sabah gidip araştırdım.

Geçen sezon Schalke ile oynadığımız maçta ilk resmi müsabakasına çıkmıştı Nübel. Aslında o maçtan belliydi iyi bir kaleci olacağı.
Karaktersiz çikti bonservissiz ayrilmak için herseyi yapti. Ayrica buna kaptanligi vermislerdi. Schalke de çok ilginç bir takim

Muslera
Mariano (alternatif bulunursa gitmeli)
Marcao
Saracchi
Linnes
Donk
Lemina
Seri
Feghouli
Belhanda
Onyekuru
Babel
Falcao
Andone

Okan
Şener
Ahmet
Emin
Taylan
Ömer
Akbaba
Yunus
Adem

Sene sonu:

Emre Kılınç
Mert Hakan
Luyindama->Donk
Seri-> ?
Mariano (bu dönem de gidebilir)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt