Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İşte oyuncu ile ilgili hiçbir detaylı bilgiye erişilmez videolardan, Mesela Emre Mor videoları izle Messi mi geldi dersin ama adam sahada uyukluyor futbol bilgisi sıfır.Seyretmedim ama videolardan gördüğüm kadarıyla ortaları dışında bir numarasını göremedim pek
Yine de canlı seyretmek lazım tabi
Bencede adam celimsiz sadece sol ayagi var sag ayagina topu aldimi bomba etkisi yaratiyor emre tasdemir gibi bir bek insallah biz yaniliriz scout ekibi haklidir ama umudum yok ucuncu hafta linnes gecer sol bekeSaracchi ya tutarsa transferi. Nokta atışı değil maalesef.
Mensah'i almadan bunları versek olmaz mı?
Kimler gelmeli peki bu mali durumla ve ffp kurallarıyla demek lazım böylelerine isimli oyuncuları da gördük neler yaptıklarını muriç giresundan parladı bir ara bizimle adı anıldı o zamanlar bu kitle onu da beğenmedi adamı görüyoruz şimdiTransfer dönemi başlamadan önce ; Genç oyuncu alacak teknik heyet ve scout yok, Fatih Terim Ocak masalları okudu Ardaları takıma doldurur transferden anlamaz.
Saracchi Galatasaray'da ; Vitaminsizin teki hiçbir işe yaramaz videolarda leş ve eldekileri aratır, çok mu aramışlar bunu Muslera'nın komisyon transferi
Sekidika Galatasaray'da ; Afrikalı bir Eskişehir çöpü bula bula bunu mu buldular. 1.Ligde oynayan adamdan bir cacık olmaz balonun teki. İyi olsa Yeni Malatyaspor'da oynardı.
Bence önce her genç transfere b.k muamelesi yapmayacak bir kitleye ihtiyacımız var, Yada isimli oyuncu geldiğinde deliler gibi sevinip iki maç sonra burada sövmeyecek bir kitleye.
İroniyi kaçırmışsın renktaş, Benim görüşlerim değil taraftarın bir kesiminin yorumlarını yazdım. Genç oyuncu alalımda alalım ama sonra genç oyuncu gelme arefesine gelince binbir türlü eleştiri.Kimler gelmeli peki bu mali durumla ve ffp kurallarıyla
SM-G532F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Düzelttim zaten mesajı yanlış anlama olmuşİroniyi kaçırmışsın renktaş, Benim görüşlerim değil taraftarın bir kesiminin yorumlarını yazdım. Genç oyuncu alalımda alalım ama sonra genç oyuncu gelme arefesine gelince binbir türlü eleştiri.
Katılıyorum, adam kac yildir burada 1lik alip 10 yaptigi oyuncu yok. Scouting bu degil falan yazanlar asil onyekuru gibi gecen sene 10a alinmis oyuncuyu almak, luyindamayi 8e falan scouting degilEmre Utkucan denen vasifsiz eleman gitmedigi surece, basarili scout hamlesi beklemeyin.
Taylan mi yeteneksizMensah'i almadan bunları versek olmaz mı?
Ne güzel olurdu 4 tane yeteneksizden kurtulmak.