Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Sekidika bana biraz Garry'i hatirlatiyor. Sanki dar alan becerisi cok fazla yok ama Garry'e kiyasla cok daha iyi bir sutor gibi. Gelirse direkt oynayacagini sanmiyorum cunku 2 kanadin biri pasor ozellikli olmak zorunda. 2 tane acik alan kanadi ile sikinti cekeriz. Nitekim FB sezon basinda bu hatayi yapti. Taa lig baslamadan soylemistik.
Sekidika genis kadroda baya is yapabilir yine de. Ya da en kotu gelecek seneye hazirlariz.
Tabii soyle de bi durum var.
2. Lig gol atmasi baya zor bir lig. Orda gol atan bizim ligde daha kolay atabilir cunku nispeten kadrosu iyi takimlar daha cok oynamaya calisiyor burda. Garry de Yunanistan'dan gelmisti hatirlayin. Orasi da bizim 2. Lig gibi tarz olarak.

Bu Sekidika bana biraz Garry'i hatirlatiyor. Sanki dar alan becerisi cok fazla yok ama Garry'e baya iyi bir sutor gibi. Gelirse direkt oynayacagini sanmiyorum cunku 2 kanadin biri pasor ozellikli olmak zorunda. 2 tane acik alan kanadi ile sikinti cekeriz. Nitekim FB sezon basinda bu hatayi yapti. Taa lig baslamadan soylemistik. Sekidika genis kadroda baya is yapabilir yine de. Ya da en kotu gelecek seneye hazirlariz. Soyle de bi durum var.
2. Lig gol atmasi baya zor bir lig. Orda gol atan bizim ligde daha kolay atabilir cunku nispeten kadrosu iyi takimlar daha cok oynamaya calisiyor burda. Garry de Yunanistan'dan gelmisti hatirlayin. Orasi da bizim 2. Lig gibi tarz olarak.

Onyekuru soylentilere gore 6 ayligina kiralanmis, 6 ay onyekuru oynatirsak. Sekidika yeni sezon Onyekurunun yerine gecer.

Bu Sekidika bana biraz Garry'i hatirlatiyor. Sanki dar alan becerisi cok fazla yok ama Garry'e kiyasla cok daha iyi bir sutor gibi. Gelirse direkt oynayacagini sanmiyorum cunku 2 kanadin biri pasor ozellikli olmak zorunda. 2 tane acik alan kanadi ile sikinti cekeriz. Nitekim FB sezon basinda bu hatayi yapti. Taa lig baslamadan soylemistik.
Sekidika genis kadroda baya is yapabilir yine de. Ya da en kotu gelecek seneye hazirlariz.
2 sprinter ile oynayabiliriz. bunu yapmak icin Serinin yaninda Banega gibi birisi lazim olacak ama.
Lemina
Seri Banega
bu os ile yollarsin ikisini

Bayernde Coman+ Gnabry ile oynuyor mesela veya brügge de diatta + ismini unuttugum ile

Ilk yari itibariyle 15 yabanci vardi.

Nagatomo-sarachi
Nzonzi-onyekuru
Mariano-linnes
Andone-sekidika
Belhanda-gol asist yapacak ofansif ortasaha
Luyindama- stoper

En kotu bu olmali ki yarışabilelim

dediklerin çok doğru ama pasör kanat olayına ben katılmıyorum

bu tamamen oyun şablonu ile alakalı.

babel mesela pasör ve top tutan kanat oyuncusu ama olmuyor işte.beh şahsen belhanda yerine seri gibi pas dağıtımı ve arkaya top atabilen bir orta saha + iki hızlı kanat kombinasyonunu tercih ederim.

iki kanat da hızlı olmalı , dribling ve golcü olmalılar bizim ligte.çünkü forvet oyuncuları boğuluyor kapalı defanslara karşı.
ayrıca kanatların mutlaka 2 oyuncuyu karşısına alıp adam eksiltme özelliği olmalı.

eğer pas oyunu ve set hücum yapacaksan kanat oyuncularının iyi orta açması gerekir.

ben şahsen ligimizde orta gol ile şampiyon olan görmedim.yetmiyor , 30 tane orta yapıyorsun ama nafile.bunu bjk ve fener bizim şampiyon olduğumuz senelerde çok denedi ama biz içe kat eden oyuncular ile şampiyon olduk hep.

kanat oyuncuların süratli , adam eksilten , içe kat ededen ve verkaç yapabilen oyuncular olursa hele bir de yardımcı forvet özellikleri de mevcutsa gol sıkıntısı yaşamazsın.

2 sprinter ile oynayabiliriz. bunu yapmak icin Serinin yaninda Banega gibi birisi lazim olacak ama.
Lemina
Seri Banega
bu os ile yollarsin ikisini

Bayernde Coman+ Gnabry ile oynuyor mesela veya brügge de diatta + ismini unuttugum ile
Set oyunu zor yine de bence. Ama deplasmanlarda topu rakibe verip derbilerde rakibi ortada durdurmak ve kaptigin toplari direkt kanatlara oynamak uzerine bi oyun ile baya skor yapabiliriz. Esasinda gecen sene zaten boyle oynadik ve sampiyon olduk. Tabii 2. yarida sayisiz macta ozellikle deplasmanlarda Fegh'in insanustu performansini unutmamak lazim.
Tabii bu sene soyle de bi artimiz var:
Fernando gecen yil genel manada baya coptu. Bu sene elimizde Lemina + Omer + Taylan gibi 3 tane cigersiz var.
Forvette gelen topun sanki duvara carptigi ve paso kontraatak yememize sebep olan Diagne vardi. Simdi elimizde Falcao gibi baya baya iyi bi bitirici ve ortalamanin uzerinde bi pasorlugu olan Falca var.
Beklerde 2 tane bu ligin cok uzerinde bi tempoya sahip oyuncular var.
1 tane de adam akilli stoper alirsak baya baya rahatlariz.

Ben umutluyum ikinci yaridan. İyi futbuldan ziyade bize kazandiracak oyun sablonu lazim...

Nagatomo - Saracchi
Mariano - Linnes
Luyindama - Stoper
Nzonzi - Orta Saha
Babel - Onyekuru
Feghouli - Sekidika
Belhanda - 10 no
Andone - Diagne

Böyle bir değişim yaşanmalı

images

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt