Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fegi napmak lzım rtaş. Arkasında carvajal olsa bile fark etmez o kanat yine en zayıp karnımız olur bu fegi ne yapıp edip satmak lzım

Linnes gelince linnese de söveriz artık.Önunde oynayan adamın defans katkısı sıfır.Feghouli ya 10 numara oynamalı ya da satılmalı

2 sene ust uste sampiyon olan adamin birakta her istedigini yapsinlar gecen senede puan farki vardi aldirdigi oyuncular ile cevirdik tamam takiplerimizde takildi ama 2. Yarinin son macina kadar yenilmedik.ilk yariyi 7. Bitirdi diye yok hocam sen bu isten anlamiyosun transfer yok sana mi desin adamlar gecen sene yaptigini tekrar yapar diye 1 dedigini 2 etmiyor adamlar eğer gene kotu giderse kendi istifa eder zaten
2 sezon şampiyon oluyoruz da nasıl oluyoruz bir düşünmek lazım. 3 senedir ligin en iyi kadrosu bizde. Ama buna rağmen ligde zor bela şampiyon oluyoruz, Avrupa'da rezil oluyoruz. Hoca top oynatsa tamam amenna. Top oynattığını da göremiyoruz. 2 senede tam 27 farklı oyuncu almış. Daha 3-4 oyuncu alacağı da söyleniyor. Galatasaray'da başka hangi hocaya böyle imkanlar verilmiş? Kusura bakmayın ama Fatih hocanın yerinde Tudor olsaydı çoktan kovulmuştu ligin en pahalı kadrosu ilk 5'te bile değil diye.

Fegi napmak lzım rtaş. Arkasında carvajal olsa bile fark etmez o kanat yine en zayıp karnımız olur bu fegi ne yapıp edip satmak lzım

Feghouli, Belhanda, Babel

Bu uclu yaklasik 10M Euro maas aliyor, sezon sonu mutlaka ve mutlaka en azindan ikinsinden kurtulmamiz lazim.

Belhanda rezalet

Feghouliye senede 4m euro veriyoruz, ama adam ilk devrelerde kayip.

Babel beklentilere veremedi

Sekidika veya başka biri.Mutlaka onyekurunun yedeğini almak lazım.Sakatlanırsa yine sene başına döneriz.

:D :D :D

Benden tavsiye. Boyle buyuk iddilardan kacinin. Hangi copler, hangi kafasi kiriklar geldi, ne performanslar verdiler. En basit Melo bize gelmeden once yilin bidonu secilmisti. Ya da Diagne? Herifin onceki sezonda tek macini izlesen K. Pasa'nin aldi diye merak edip, bu herif 5 gol ya atar ya atmaz dersin. :D

İyice batman petrolspor seviyesine geçiş yapacağız yani

Hic belli olmaz bu isler, Dorukhan ilk once bize onerildi. Bundan topcu olmaz dediler, sonra kargalara gitti ve inanilmaz gelisti 9m euro Udinese teklif etimisti ve satmadilar.

Tutarsa super olur, tutmazsa cok kolay gonderirsin.

sağ kanada mutlaka adam almak lazım. feghouli bitti artık.

bekler ve kanatlar değişmeli. sol tamam, sıra sağda.

Transfer dönemi başlamadan önce ; Genç oyuncu alacak teknik heyet ve scout yok, Fatih Terim Ocak masalları okudu Ardaları takıma doldurur transferden anlamaz.

Saracchi Galatasaray'da ; Vitaminsizin teki hiçbir işe yaramaz videolarda leş ve eldekileri aratır, çok mu aramışlar bunu Muslera'nın komisyon transferi

Sekidika Galatasaray'da ; Afrikalı bir Eskişehir çöpü bula bula bunu mu buldular. 1.Ligde oynayan adamdan bir cacık olmaz balonun teki. İyi olsa Yeni Malatyaspor'da oynardı.

Bence önce her genç transfere b.k muamelesi yapmayacak bir kitleye ihtiyacımız var, Yada isimli oyuncu geldiğinde deliler gibi sevinip iki maç sonra burada sövmeyecek bir kitleye.
Hocam yeni nesil ne yazıkki çoğunlukla hiç bişeyi beğenmeyen ve bunu da bir erdem zanneden bi kitleden oluşuyor, o yüzden fazla takılmayın bence.

Mariano bütün taraftarlar tarafından çöpün önde gideni görülüyor ama feghouli beye tek laf edilmiyor. Her maç özellikle sağ kanadı dikkatli izliyorum. Feghoulinin 1 tane adam kovaladığı yok. Maç başında 10 dk kovalarsa kovalıyor ondan sonra beyimiz kendini sağ içe bi atıyor hadi sana kolay gelsin mariano tek başına kullan kanadı diyor. Hücumda mariano geri koşmada mariano savunmada mariano ulan bi adamın üstüne de bu kadar gidilmez ki.

Mariano bütün taraftarlar tarafından çöpün önde gideni görülüyor ama feghouli beye tek laf edilmiyor. Her maç özellikle sağ kanadı dikkatli izliyorum. Feghoulinin 1 tane adam kovaladığı yok. Maç başında 10 dk kovalarsa kovalıyor ondan sonra beyimiz kendini sağ içe bi atıyor hadi sana kolay gelsin mariano tek başına kullan kanadı diyor. Hücumda mariano geri koşmada mariano savunmada mariano ulan bi adamın üstüne de bu kadar gidilmez ki.

Feghouli bu saatten sonra sadece forvet arkasi oynar.

Keske ku araphandaya satabilirsek, feghouli orada gayet verimli olur.

Feghouli bu saatten sonra sadece forvet arkasi oynar.

Keske ku araphandaya satabilirsek, feghouli orada gayet verimli olur.
Hoca satmayacaksa ofansif ortasahanın haricinde başka bir yerde kullanmak ben yaptım olduculuk olur. Eski çabukluğu yok ben orada da fazla verimli olacağını düşünmüyorum ama yinede kötünün iyisi olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt