Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fkY7mh.png

Onyekuru-Falcao-Jesse arkalarına Feghouli’yi koymak gerekiyor. Eski performansına döneceğini düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Fegholiyi yerin dibine sokulduğunda bile,ki 2018 de gitmesi bile gerektiği söylendiğinde kalması gerektiğini,fegholinin en büyük hayranı olarak söylemiştim..fatih hoca geçen sene fegholiyi kızağa çekmeseydi ve afrika kupası olmasaydı fegholinin umrunda olmazdık.nitekim şu an hic bisey yapmiyo ve takımı satiyo,hocaya ihanet ediyo.açıkcası takımı sampiyon yapmış falan filan umrumda olmaz.ben şu ana bakarım.saticinin teki net.Galatasaray önemli,bana ne fegholiden

bu fbnin taaaaaaa. ulan adamlarin niye scout ekibi felan var ki? bizim istediklerimizi istiyorlar paso. onyekuruya bile salca olup 1.5 sene yerine 6 aya düstü

Panenka Sport
@PanenkaSport

41sn
Geçtiğimiz devre arası transfer sezonunda Galatasarayın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı forvet oyuncusu Alan Carvalho‚ menajerler aracılığıyla Fenerbahçeye önerildi.

xd fb icin iyi olur ama. kanat forvet in babasi

bu fbnin taaaaaaa. ulan adamlarin niye scout ekibi felan var ki? bizim istediklerimizi istiyorlar paso. onyekuruya bile salca olup 1.5 sene yerine 6 aya düstü

Panenka Sport
@PanenkaSport

41sn
Geçtiğimiz devre arası transfer sezonunda Galatasarayın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı forvet oyuncusu Alan Carvalho‚ menajerler aracılığıyla Fenerbahçeye önerildi.

xd fb icin iyi olur ama. kanat forvet in babasi
Resmî açıklamayi bekle musap

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt