Transfer Nöbeti (ARŞİV 31)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sekidika kim ya tamam çok ön yargılı değilim ama burda da biraz fazla abartiliyor.maçını izlemeden ilk 11e yazılıyor.klasik transfer dönemi hemen herkesi yuceltiyoruz sonra çöp çıkınca sövüyoruz.Emre Mor icinde ben dahil çoğumuz aynı şeyi yaptık yok yıldız yok feghouli den iyi hoca Emre'yi oynat noldu feghoulinin en kötü hali emreden iyi çıktı.feghouliyi övmüyorum bu arada kendisini sevsem de bu sene çok kötü ama sekidika ondan iyi mi onu zaman gösterecek.sahi yaz transferi döneminde Eskişehir'den bir çocukla daha ilgilenmistik ona noldu

gereksiz aslan parçaları bir an önce gitmeniz dileğiyle
806x378-hincal-uluc-yasin-ve-tolga-degil-belhanda-ve-feghouli-satilmali-1527917494754.webp

Hatilrliyorum 2018 yazında...koca yaz fegholinin sakat sakat oynadığını,o yüzden isteneni veremdigini söyleyip savunmuştum.ama futbolcular geçici,Galatasaraya katkısı olmayanın işi olamaz.heleki o armanın gerektirdiği mücadeleyi vermeyeni tınlamam.babele geldiğinden beri kılım mesela

Hatilrliyorum 2018 yazında...koca yaz fegholinin sakat sakat oynadığını,o yüzden isteneni veremdigini söyleyip savunmuştum.ama futbolcular geçici,Galatasaraya katkısı olmayanın işi olamaz.heleki o armanın gerektirdiği mücadeleyi vermeyeni tınlamam.babele geldiğinden beri kılım mesela
Sen çok dolmuşsun

Ha bu kadar elestirdim,yerin dibine soktum ama hoca fegholiye inaniyosa kalsin,desteklerim

Feg ve Handa gitmeden bu takım hiçbir zaman iyi oynamaz hoca bunları sağa sola sıkıştırmaya çalışacak oynatmazsa başa bela oynatsa başa bela durumdalar takımın ahengini bozup durucaklar biz bu saatten sonra pas oyunu falan oynuyamayız direkt sonuca giden adamlar lazım kuru gibi bruma gibi.

2 sezon şampiyon oluyoruz da nasıl oluyoruz bir düşünmek lazım. 3 senedir ligin en iyi kadrosu bizde. Ama buna rağmen ligde zor bela şampiyon oluyoruz, Avrupa'da rezil oluyoruz. Hoca top oynatsa tamam amenna. Top oynattığını da göremiyoruz. 2 senede tam 27 farklı oyuncu almış. Daha 3-4 oyuncu alacağı da söyleniyor. Galatasaray'da başka hangi hocaya böyle imkanlar verilmiş? Kusura bakmayın ama Fatih hocanın yerinde Tudor olsaydı çoktan kovulmuştu ligin en pahalı kadrosu ilk 5'te bile değil diye.
Haticeye degil neticeye bakacaksin.Sen gelmis Tudor ile Fatih Terimi mi bir tutuyorsun Fatih Terimim tabi kredisi olacak tabiki Tudor icin bu kadar sabredilmeyecek oyle yada boyle sana sonuc veriyor mu veriyor?sen belani mi ariyorsun 2 sene sampiyon olmus kotu futbol filan fark etmez ve Takimin efsanesine ligi 7. Oldu diye sabredemiyorsunuz sonra gelip Tudoru ornek veriyorsun kendi kendinle celisiyorsun.

Feghouli, Belhanda, Babel

Bu uclu yaklasik 10M Euro maas aliyor, sezon sonu mutlaka ve mutlaka en azindan ikinsinden kurtulmamiz lazim.

Belhanda rezalet

Feghouliye senede 4m euro veriyoruz, ama adam ilk devrelerde kayip.

Babel beklentilere veremedi

sezon sonu değil şimdi kurtulmalıyız her bölge transfer istiyor

Sekidika kim ya tamam çok ön yargılı değilim ama burda da biraz fazla abartiliyor.maçını izlemeden ilk 11e yazılıyor.klasik transfer dönemi hemen herkesi yuceltiyoruz sonra çöp çıkınca sövüyoruz.Emre Mor icinde ben dahil çoğumuz aynı şeyi yaptık yok yıldız yok feghouli den iyi hoca Emre'yi oynat noldu feghoulinin en kötü hali emreden iyi çıktı.feghouliyi övmüyorum bu arada kendisini sevsem de bu sene çok kötü ama sekidika ondan iyi mi onu zaman gösterecek.sahi yaz transferi döneminde Eskişehir'den bir çocukla daha ilgilenmistik ona noldu
Emremorla alakası yok, onun beyninde sorunu var. Bu adam sürekli oynayan, yetenekli, beyni olan, gelişime açık bir afrikalı. Videodan bile çok net belli bu. Ben bu adamın avrupaya 10+ transfer yapacağına çok inanıyorum. Muriçtede keşke alsaydık demişimdir. Potansiyeli gören fbli menajerler işimizi bozdular çok net belli.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt